Miért nem fogadják el a nők ha egy férfinak vannak fétisei?
Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 08:13
11/17 anonim válasza:
Azért egy masszív alkoholista sem a legvonzóbb egy valamire való nő számára.
12/17 anonim válasza:
Azért fétis az nem egyenlő ezekkel a szenvedélyekkel! A fétis jelent bálványt, illetve nemi vágyat tárgyak, testrészek iránt.
Szóval az alkoholizmust én nem soorlnám ide, két külön kategória.
13/17 A kérdező kommentje:
Kedves 12-es én úgy értem hogy ezek mind szenvedélyek,cigi,pija!
Nekem rengeteg fétisem is!Ha azt felsorolnam...
Smoke fétis,bőrruhazat,kesztyük,hosszú körmök,tűsarkú csizmák most hirtelen ezek jutottak eszembe
2014. szept. 21. 08:40
14/17 anonim válasza:
Én néhány fetist elfogadhatónak tartok,sőt tetszene is:)
15/17 A kérdező kommentje:
Mar-csa mikre gondolsz?
2014. szept. 21. 09:16
16/17 anonim válasza:
imádom, hogy a kérdezővel mammutot lehetne ütni, ahogyan azt írja, piJa, többször is...meg hogy az alkoholizmus nem betegség:D
17/17 A kérdező kommentje:
A kocsmárol és az alkoholistakrol annyit hogy nincs olyan nap hogy ne lenne egy olyan hír hogy a kocsmában agyonszurtak,megkésett,egy embert!Ffi vagyok,nem is vagyok kis darab,de nem szívessen megyek be egy kocsmába sem!Kinek van arra szüksége hogy egy alkoholtól elborult agyu idióta miatt éppenseggel meghaljon,vagy valamelyik szervet elbeszitse!Ennyi
2014. szept. 21. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!