Ha egy határozatlan férfinak megvan a jó kisugárzása, lehet sikeres a női nem terén?
Figyelt kérdés
2014. aug. 29. 21:22
1/5 anonim válasza:
ha egy atóban 2000-s motor van de a gazdája nem meri nyomni a gázt akkor az autó tud menni 150 km/h-val?
2/5 anonim válasza:
Nekem egy kicsit a határozatlanság és a jó kisugárzás üti egymást. Egyszer fősulis éveimben randiztam egy határozatlan sráccal, unatkoztam, nem is lett belőle több.
3/5 anonim válasza:
Ha sármos és határozatlan akkor szerintem igen.. Ha van valami kis plusz kisugárzásod akkor már sikeres is vagy.
4/5 anonim válasza:
Ott lehet sikeres. A női igen terén már kevésbé.
5/5 anonim válasza:
Szerintem a határozatlanság üti a jó kisugárzást, nálam sokkal többet számít, hogy időben mer döntést hozni és képes vállalni a felelősséget mint az hogy milyen a "kisugárzása" (bármi legyen is az).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!