Miért nem fogadják el a nők ha egy férfinak vannak fétisei?
Figyelt kérdés
2014. szept. 21. 08:13
1/17 anonim válasza:
Azért az nem mindegy, hogy milyen fétisről beszélünk. :D
3/17 anonim válasza:
Nője válogatja, de szerintem függ attól is, hogy milyen fétisei vannak a férfinak.
4/17 A kérdező kommentje:
hello,Te nő vagy ffi?
2014. szept. 21. 08:16
5/17 A kérdező kommentje:
Az alkoholizmus is betegség akkor?Ezek szenvedélyek inkabb
2014. szept. 21. 08:17
6/17 anonim válasza:
Minden kóros szenvedély betegségnek számít, szerintem, bár nem tudom, hogy a fétisekből hogy jutottunk most el az alkoholizmusig. :D
7/17 anonim válasza:
Van aki elfogadja, ne általánosíts.
8/17 A kérdező kommentje:
Mert ezek mint szenvedélyek!Aki dohányzik az is beteg?vonzódik a cigihrz,élvezi ha szívhatja!A cigi és a pija legális fétisemk-D
2014. szept. 21. 08:21
9/17 A kérdező kommentje:
7-és nagyon kevés!Te nő vagy ffi?Olyan nô is szóljon hozzá,aki elfogadja
2014. szept. 21. 08:22
10/17 anonim válasza:
"Olyan nô is szóljon hozzá,aki elfogadja"
Ahhoz tudnom kéne, hogy konkrétan milyen fétis.
Gondolom, te is tisztában vagy vele, hogy milyen széles skálán mozognak a fétisek, és általánosságban azt mondani, hogy elfogadom, vagy nem fogadom el, teljesen értelmetlen és életszerűtlen.
Nagyon nem mindegy, hogy milyen fétis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!