Szerintetek is szégyelnem kéne hogy ilyen a stíluson? (Rocker) képek lent!
Kedves Kérdező!
Szerintem magas ívben sz*ard le, hogy ki mit mond! Az ilyen stílus nem gáz, sőt inkább jobb mint az összes többi. :D Mivel nem tucat, ha ilyen fajta zenét is hallgatsz, akkor teljesen rendben van. :D A másik meg az, hogy izlések és pofonok. :D Akinek ez az izlése ellen való, menjen a saját ízlésvilágát kielégítök közés és csókolom. :D Sokkal jobban jársz, ha nem foglalkozol mások véleményével, mert az önbizalmad is megmarad. És lepereg majd rólad a sok sértés. Hidd el nekem. :D Fogalmam sincsen, hogy hány éves vagy, de én 19 évesen is ilyen stílusu ruhákban járok...na persze kapok ilyen-olyan leszoló megjegyzést, de már kb 4 éve nem érdekel mások véleménye. :D És sokkal jobb így. Eddig tönkre mentem volna idegileg, ha mindent magamra vennék. :D Én azt vallom, hogy magamnak öltözködöm és nem a nagy világnak. Ha valakinek ez nem tetszik nem kell nézni, és aki szeret az szeretni fog így is...:D Nem kell neki másképpen öltözni. :)
Kár hogy a képeid már nem elérhetők.
A mosolyodnál szebb elképesztően gyönyörű volt, annak is örülnék ha legalább 1x láthatnám újra azt a gyönyörű mosolyt.
Előző vagyok és javítom.
A mosolyodnál szebb dolgot még nem láttam, és elképesztően gyönyörű vagy.
Mindent megadnék azért hogy még legalább 1x láthassam újra azt a gyönyörű mosolyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!