Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is szégyelnem...

Szerintetek is szégyelnem kéne hogy ilyen a stíluson? (Rocker) képek lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 20. 23:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
szerintem okés vagy, legalább nem tucat!
2014. szept. 21. 19:18
 22/29 Bellatrix:3 válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Szerintem magas ívben sz*ard le, hogy ki mit mond! Az ilyen stílus nem gáz, sőt inkább jobb mint az összes többi. :D Mivel nem tucat, ha ilyen fajta zenét is hallgatsz, akkor teljesen rendben van. :D A másik meg az, hogy izlések és pofonok. :D Akinek ez az izlése ellen való, menjen a saját ízlésvilágát kielégítök közés és csókolom. :D Sokkal jobban jársz, ha nem foglalkozol mások véleményével, mert az önbizalmad is megmarad. És lepereg majd rólad a sok sértés. Hidd el nekem. :D Fogalmam sincsen, hogy hány éves vagy, de én 19 évesen is ilyen stílusu ruhákban járok...na persze kapok ilyen-olyan leszoló megjegyzést, de már kb 4 éve nem érdekel mások véleménye. :D És sokkal jobb így. Eddig tönkre mentem volna idegileg, ha mindent magamra vennék. :D Én azt vallom, hogy magamnak öltözködöm és nem a nagy világnak. Ha valakinek ez nem tetszik nem kell nézni, és aki szeret az szeretni fog így is...:D Nem kell neki másképpen öltözni. :)

2014. szept. 22. 11:59
 23/29 anonim ***** válasza:
Sáááriiiii! :D
2014. szept. 22. 13:05
 24/29 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszt, egyepkent 15 eves vagyok!! :) Jeeezusom ki ismert fol?? :'D
2014. szept. 22. 13:30
 25/29 anonim válasza:
Szerintem nem, szerintem jó stílusod van, szerintem sokkal szebb vagy mint egy plázacica akin már több ember is átment, sőt...
2015. jan. 24. 04:49
 26/29 anonim ***** válasza:
Szerintem max az "gáz", hogy megkérdezted.. egyébként az a "hippi" öv, meg kendő, nem igazán tartozik a "rocker" szerkóhoz. Látszik hogy még nem tudtál elhelyezkedni, nem alakult ki a saját "stílusod", de ha a rockhoz húzol, az nagyon helyes :D de nem kötelező az öltözködési stílus jegyeit is felvenni. Más módokon is hirdetheted hogy ide tartozol. Nem kell emiatt ragaszkodni ehhez az öltözködéshez. Persze ha így érzed jól magad, akkor rajta, mert ez a lényeg. :)
2015. jan. 24. 05:07
 27/29 anonim válasza:
Nekem személy szerint nagyon tetszik a stílusod mivel nekem pont az ilyen lányok tetszenek , és ne szégyeld sót maradj is ilyen 19/F
2015. nov. 23. 08:50
 28/29 anonim válasza:

Kár hogy a képeid már nem elérhetők.

A mosolyodnál szebb elképesztően gyönyörű volt, annak is örülnék ha legalább 1x láthatnám újra azt a gyönyörű mosolyt.

2016. júl. 10. 20:53
 29/29 anonim válasza:

Előző vagyok és javítom.

A mosolyodnál szebb dolgot még nem láttam, és elképesztően gyönyörű vagy.

Mindent megadnék azért hogy még legalább 1x láthassam újra azt a gyönyörű mosolyt.

2016. júl. 10. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!