Szégyelnem kéne magam, ha két fiú udvarol egyszerre?
Figyelt kérdés
A volt barátom kidobott és most meg vissza akar szerezni csokikat vesz meg kedveskedik... csúnyán viselkedett, + udavrol egy másik fiú is. Viszont néha úgy érzem még a volt pasit szeretem, tőle jobban esik az ölelés. Vagy most mi van velem? Az új fiút is tudnám seretni de az előző kapcsolatom tényleg nagy szerelem volt.2014. jan. 27. 20:19
1/2 Moszuke válasza:
egyiket se válaszd. az elsővel okkal mentetek szét, ez az ok azóta is megoldatlan ebben biztos vagyok.
a második pedig csak egy pótléka az elsőnek.
kímélj meg 3 embert a fölös szenvedéstől és inkább kicsit lassíts le, fejlődj, törődj magaddal.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van :) Én is így gondolom tulajdonképpen! Már szétcsesz az ideg.. nem akarok senkit szivatni ez nekem rossz!
2014. jan. 27. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!