Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek is szégyelnem...

Szerintetek is szégyelnem kéne hogy ilyen a stíluson? (Rocker) képek lent!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. szept. 20. 23:51
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Sokan félre értitek, én csak a véleményetekre vagyok kiváncsi, mert nem ismertek!! Ez a lényege, hogy emiatt nem fogok egyáltalán megváltozni mert én szeretek ilyen lenni! :)
2014. szept. 21. 00:54
 12/29 anonim ***** válasza:
Akkor hajrá. A lényeg, hogy ez az aranyos mosoly maradjon, és addig nem lehet elrontani az összképet:D
2014. szept. 21. 00:56
 13/29 anonim válasza:
87%
Szerintem semmi gond nincs ezzel,nagyon aranyos arcod van,nekem pont az ilyen lányok jönnek be ;-)
2014. szept. 21. 11:40
 14/29 anonim ***** válasza:

Jó a stílusod (a kendő tényleg nem kell)

De a rockerség egyáltalán nem az öltözködésről szól :D és ha rocker lennél , nem kérnéd ki mások véleményét ... tökmindegy hogy mások mit gondolnak ha te ezt szereted akkor ezt teszed :DD

"De én kérek elnézést hogy ha minden rockernek /metalheadnek úgy kell kinéznie mint egy élőhalott satanista túlvilagi..."- ez a mondat pedig , igen lenéző , már bocs , nem kellene kritizálnod őket , mert ők is így érzik jól magukat (mint ahogy te így) , és ha akkora nagy rocker vagy akkor meg miért kell így tekinteni rájuk, sőt inkább megérthetnéd őket , mert ha te is az lennél és nem csak öltözködésben , akkor értenéd hogy mit miért csinálnak :DDD

2014. szept. 21. 12:17
 15/29 anonim ***** válasza:
60%
Az orrpiercing undorító a többivel nincs gond.
2014. szept. 21. 12:30
 16/29 A kérdező kommentje:
"De én kérek elnézést hogy ha minden rockernek /metalheadnek úgy kell kinéznie mint egy élőhalott satanista túlvilagi..." Ezt egyáltalán nem rosszból mondatm! Én is voltam olyan aki úgy akart kinézni és még mai napig tisztelem azokat akiknek volt erejük ezt megvalósítani!! Egyépként a pc-k nem igaziak!!!
2014. szept. 21. 12:32
 17/29 anonim ***** válasza:
37%

Vicces, hogy töröltetted a hozzászólásom. Pedig őszinte volt és a kérdésre válaszolt. Azt nem írtad, hogy negatív kritika nem jöhet. De persze, ha valaki nem azt írja ami neked tetszik, akkor töröltesd csak, ez aztán az értelmes "rockerekhez illő" reakció, a cenzúra és a struccpolitika.

Szóval adott egy kb. 14 éves műmájer kiscsaj aki nem bírja az igazságot, de annyira azért van kemény rokker lázadó, hogy műanyag szegecses műbőr karkötőket hordjon, sőt még a klipszet is megengedték a szülei, ennek örömére mindjárt lőtt is pár selfie-t és felnyomta GYK-ra. Az ilyenek miatt mondják, hogy Rock Is Dead. Az igazság az, hogy teljesen átlagos konformista tinicsajnak tűnsz, egy szikrányival sincs benned több önállóság vagy lázadás mint más veled egykorú lányokban, csak hülyébben öltözködsz mint az átlag és elhiszed, hogy erről szól a rockerség.

2014. szept. 21. 13:59
 18/29 anonim ***** válasza:

Valamennyire igaz ,#17 azzal van bajod hogy műbőr karkötőket hord? Nem lehet mindenkinek frissen készített szarvasbőr , gyémántköves karkötője :DDD

Viszont igaz hogy ezt azért nem nevezném rockernek , az öltözködés úgy ahogy megvan de az érzés belül nincs ... A rockerség nem erről szól .

Én nem öltözök így viszont metalt hallgatok és ha valaki beszél velem vagy a véleményemet kéri akkor megsejtheti szavaimban a rockerre valló dolgokat , de mégsem nevezem magam rockernek se másnak akár az vagyok akár nem :D(mert azt mindenki maga dönti el és ahhoz tartja magát!!!!!! )

És a lázadást illetően : ha "rockerként" lázadsz , kitűnsz a tömegből , lázadsz a normák ellen akkor miért érdekel mások véleménye? Hisz te választottad ezt:D

2014. szept. 21. 14:14
 19/29 A kérdező kommentje:
Haha rohadtul nem töröltem semmit, mert ha ismernéd az oldalt itt nem lehet törölni ilyeneket és nem vagyok egy gerinctelen nyomorék hogy 40x jelentsek valamit azért mert nem tetszik :'D na a lényeg az hogy én azt kérdezem az emberektől hogy ők szégyelnék-e magukat a helyemben, és nem azt hogy ha velem sétálnának az utcán akkor mit gondolnának:D egyeseknek értelmezni kéne megtanulni, mégegyszer leírom hogy én jól érzem magam így és senki miatt nem változtatom meg a kinézetem! :)
2014. szept. 21. 14:36
 20/29 anonim válasza:
Sokak szerint igen... Szerintem nem, és én is rocker vagyok.
2014. szept. 21. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!