Szerintetek ez jó ötlet (lent)?
18 éves, gimnazista fiú vagyok és van a suliban egy 16 éves lány, akivel szívesen megismerkednék. Nagyon gyönyörű, ízlésesen öltözködik: vonzóan ugyanakkor nem kellemetlenül kihívóan. Intelligens embernek tartom magam, tehát nem a külső alapján ítélem meg az embereket, de mégiscsak egy jó első benyomás. Csak látásból ismerem, eddig még sosem beszéltem vele. Jó ötlet lenne odamenni hozzá, bemutatkozni és azt mondani, hogy szeretném megismerni, valamint lenne-e kedve valamikor suli után találkozni? Azért kérdezem, hogy ez nem tűnik-e túl "nyomulósnak" első megszólításra, mert semmi ilyesmi szándékom nincsen. Ha szerintetek mégis, akkor mit javasolnátok, hogy lenne jobb?
Előre is köszönöm a válaszaitokat!
hát ha valami vizilabdázóvagy vagy focista és jólnézelki akkor ezis jó terv,igazábol akkor mindeggy..
ha nem akkor ez gyenge lessz.
Szerintem elmegy, legalább gyorsan a kinyögöd a lényeget. :D
Azért azt gondold végig, hogy nyilván nagyon zavarba fog jönni, ezen valahogy könnyíts. Pl. nem árt ha előtte szemezel vele, rámosolyogsz, érted, valahogy felkészíted rá, hogy mi következik.
...akkor úgyis észreveszed, ha tetszel neki
Hát igen... ez a rész mardt el :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!