Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk szerintetek a duci...

Fiúk szerintetek a duci lányok szépek?

Figyelt kérdés

2014. szept. 19. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:

Bocs hogy nem itt élek.

De picivel több év van mögöttem.

Éppúgy láttam a "vok", "sajni", "naon", stb. szavak használatát egy 54 éves nőtől, mint egy 23 évestől.

A mai 13 évesek gügyögését már nem annyira ismerem.

De a korodat én is megállapítom, mert a mai fiatalság nemtud tisztelettudóan szólni egy felnőtthöz.

2014. szept. 19. 12:38
 62/64 anonim ***** válasza:
Nagyon nem érdekel, azt gondolsz/gondol amit akarsz/akar. Nekem nem kell semmit bizonyítanom. De azért egy felnőtt nehogy leáljon már egy 16 éves fiúval veszekedni. Mindegy, befejeztem. Ezt az egészet azért csináltam mert unatkozok. Beteg vagyok, semmit nem tudok csinálni. A lemaradásaimat meg tegnap bepótóltam. Csak fekszek az ágyban és ezt a szart nyomogatom. :)
2014. szept. 19. 12:47
 63/64 anonim ***** válasza:

Nem kell a korod mögé bújni és kifogásokat sem kell keresni.

Ha jól emlékszek te jöttél ide észt osztani a "nagyok" közé a 16 éveddel.

2014. szept. 19. 12:52
 64/64 anonim ***** válasza:

Miben keresek kifogásokat? :)

Ezt részleteseben kifejthetnéd/kifejthetné. :)

Előbb vallottam be, hogy idejöttem észt osztani mert unatkozok. :D

Bevallom észt osztottam. :D

Mint írtam nem mentegetőzöl, olyannak gondol amilyennek akar. Engem különösebben nem érdekel. Már megszoktam, hogy a mai felnőttek lealacsonyítják a tiniket, hogy ők csak "rosszak lehetnek". :)

Neked/magának meg van a véleményed/véleménye. Nem vitázok. :)

2014. szept. 19. 12:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!