Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk szerintetek a duci...

Fiúk szerintetek a duci lányok szépek?

Figyelt kérdés

2014. szept. 19. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:

Jajj, senkit nem érdekel a lelki szépség a dagikban, ez egy ilyen társadalmi varázsige, amit mindenki mondogat, hátha beválik.

Sajnálom, de sajnos csak azok a varázsigék működnek, amiket Gandalf mond, vagy én.

A mi kultúránkban a dagiság nem vonzó, pont. Lehet ilyen embert találni, de nem sokat.

A mi kultúránkban a vékony derék, széles csípő és nagy keblek számítanak szépnek.

2014. szept. 19. 11:24
 32/64 A kérdező kommentje:
őszintén én örülök hogy duci vagyok mert pl: ha le fekszem nem azt kell néznem hogy kint van a bordám meg stb.. mert szerintem undorító hogy le feküdnék és látnám bordám meg stb.. nah mind1 mindenkinek más a véleménye én csak arra voltam kíváncsi hogy hány pasi szereti a duci nőket..
2014. szept. 19. 11:24
 33/64 anonim ***** válasza:
100%

Na látod kérdeztő, te leundoítózod a vékonyakat, bezzeg ha egy ducira mondják, felháborodik, és vérig van sértve.

Amúgy ha feltetted ezt a kérdést, nyilván a környezetedben nem derült ki, hogy bejönnek-e nekik a ducik. Szóval nem lehetsz valami vonzó, nyilván te is tudod. De ha neked így jó...nekem nem fáj. :d

2014. szept. 19. 11:27
 34/64 A kérdező kommentje:

nah mind1 :) nem akarok veszekedni meg harcolni..

én ducin érzem jól magam arról meg nem tehetek hogy nem tetszek sok fiúnak.. :)

ha valaki szeret fogadjon el ilyenek :)

2014. szept. 19. 11:31
 35/64 anonim válasza:
Sokan szeretik. Szeresd is magad így, ez a legfontosabb. :) Én már "vén róka" vagyok hozzád képest és hidd el hogy attól még lehetsz sikeres és vonzó a férfiak körében, hogy duci vagy. Tapasztalatból mondom. :) A ducibb emberek általában sokkal toleránsabbak, kedvesebbek, vidámabbak, odaadóbbak, jobban el tudják fogadni a másik ember "hibáit", talán épp a saját maguk "tökéletlensége" miatt.
2014. szept. 19. 11:38
 36/64 A kérdező kommentje:
:) eddig te vagy a 2 aki ilyen hasznosat mondott meg szépet :)
2014. szept. 19. 11:39
 37/64 anonim ***** válasza:
Persze az is kérdés, hogy neked mi a ffi ideálod, milyen pasit keresel. Mármint külsőre.
2014. szept. 19. 11:42
 38/64 A kérdező kommentje:
hát ne legyen duci :) de nagyon vékony se :D picit legyen sportos meg stb..
2014. szept. 19. 11:46
 39/64 anonim ***** válasza:

"Tapasztalatból mondom. :) A ducibb emberek általában sokkal toleránsabbak, kedvesebbek, vidámabbak, odaadóbbak, jobban el tudják fogadni a másik ember "hibáit", talán épp a saját maguk "tökéletlensége" miatt."

Hát én meg tapasztalatból mondom, hogy a ducik sokkal gonoszabbak, rosszindulatúbbak, gyűlölködőbbek, pont a saját maguk tökéletlensége miatt, hogy ha nekik nem jó, másoknak se legyen az + van egy kis savanyú a szőlő feelingjük is.

Na most akkor mi van? :D

2014. szept. 19. 11:47
 40/64 anonim ***** válasza:
Jaj most besírtam... tehát te dagadt vagy, de a párod ne legyen az, sőt még sportos is legyen kicsit...vannak ám elvárások, de téged meg fogadjanak el ilyenenk...nők...:DD
2014. szept. 19. 11:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!