Jajj, senkit nem érdekel a lelki szépség a dagikban, ez egy ilyen társadalmi varázsige, amit mindenki mondogat, hátha beválik.
Sajnálom, de sajnos csak azok a varázsigék működnek, amiket Gandalf mond, vagy én.
A mi kultúránkban a dagiság nem vonzó, pont. Lehet ilyen embert találni, de nem sokat.
A mi kultúránkban a vékony derék, széles csípő és nagy keblek számítanak szépnek.
Na látod kérdeztő, te leundoítózod a vékonyakat, bezzeg ha egy ducira mondják, felháborodik, és vérig van sértve.
Amúgy ha feltetted ezt a kérdést, nyilván a környezetedben nem derült ki, hogy bejönnek-e nekik a ducik. Szóval nem lehetsz valami vonzó, nyilván te is tudod. De ha neked így jó...nekem nem fáj. :d
nah mind1 :) nem akarok veszekedni meg harcolni..
én ducin érzem jól magam arról meg nem tehetek hogy nem tetszek sok fiúnak.. :)
ha valaki szeret fogadjon el ilyenek :)
"Tapasztalatból mondom. :) A ducibb emberek általában sokkal toleránsabbak, kedvesebbek, vidámabbak, odaadóbbak, jobban el tudják fogadni a másik ember "hibáit", talán épp a saját maguk "tökéletlensége" miatt."
Hát én meg tapasztalatból mondom, hogy a ducik sokkal gonoszabbak, rosszindulatúbbak, gyűlölködőbbek, pont a saját maguk tökéletlensége miatt, hogy ha nekik nem jó, másoknak se legyen az + van egy kis savanyú a szőlő feelingjük is.
Na most akkor mi van? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!