Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk szerintetek a duci...

Fiúk szerintetek a duci lányok szépek?

Figyelt kérdés

2014. szept. 19. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
20. Ez mind szép és jó, de szerintem a nők/férfiak álmaiban, ábrándjaiban nem az szerepel, hogy egy duci emberrel szexelnek. Kivéve néhány perverz egyedet, akiknek ez a fétise...:d
2014. szept. 19. 10:29
 22/64 anonim válasza:
Bocsi, de ebben tévedsz. Majd, ha kicsit érettebb leszel megérted. Ugyanúgy, ahogy sokaknak a csontsovány jön be, hidd el van akinek a teltebb a szép. Ha tetszik, ha nem ez van. De azt hiszem, ez így van jól.
2014. szept. 19. 10:31
 23/64 anonim válasza:
Ha valaki nem próbált még teltebb ( nem gurul!!!! ), nővel/férfival szexelni, az honnan tudja hogy csakis rossz lehet?
2014. szept. 19. 10:34
 24/64 anonim ***** válasza:
Ja biztos így van. 5 %-nak tetszik a csontsovány, 5 %-nak a dagadt, a maradék 90 %-nak meg a normál. De azt ne mondd hogy te masztizás közben valami pocakos sörhasú hájasseggű pasira gondolsz, mert akkor hazudsz.
2014. szept. 19. 10:34
 25/64 anonim válasza:
Pocakos, de nem hájasseggű!!!! Miért kell feltétlenül egy gusztustalan emberrel azonosítani valakit csak azért, mert épp van rajta néhány plusz kiló? Vagy akkor így szól a képlet.. aki vékony=csakis szép lehet, aki duci=csakis undorító?????
2014. szept. 19. 10:39
 26/64 anonim ***** válasza:

Mert a duci pasik csak pocakra híznak?

Mi van akkor ha kisebb melle van a hájtól meg pocakja, és esetleg még szőrösebb alkat is?

2014. szept. 19. 10:45
 27/64 anonim ***** válasza:

Ha csak tényleg néhány plusz kiló lenne rajta, az még a normál kategória.

Csak általában akik néhány plusz kilót mondanak, meg "ducit" magukra, azokon van jó 20-30 kiló felesleg.

2014. szept. 19. 10:46
 28/64 anonim ***** válasza:

"Pocakos, de nem hájasseggű!!!! Miért kell feltétlenül egy gusztustalan emberrel azonosítani valakit csak azért, mert épp van rajta néhány plusz kiló? "

Na ugye hogy ugye, a dagadtakat te is gusztustalannak tartod már! (Hájasseggű=gusztustalan)

2014. szept. 19. 10:48
 29/64 anonim ***** válasza:

De a duci az csak egy finomabb kifejezés a kövér emberre, a pocakos az meg szimplán pocakos.

Szóval nálad a kövér pasi undorító, a pocakos még elfogadható.

Nincs több kérdésem.

2014. szept. 19. 10:48
 30/64 anonim válasza:
Nem tartom gusztustalannak. Épp itt hangzik el egy gusztustalanságot sugalló jelző, hogy "hájasseggű". Én sosem gondoltam így emberekre, mert magam sem vagyok sovány. Sőt, egyáltalán nem szoktam embereket aszerint megítélni, hogy milyen a külseje. Vannak épp elegen olyanok, akik a külsőnél tovább nem látnak. És igen lehet hogy a legvonzóbb számomra egy pocakos, sörhasú, dagadt (ahogy itt nevezik!!!), és így szeretem ahogy van. Jobban akkor sem tudnám ha sovány lenne, vagy kigyúrt.
2014. szept. 19. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!