Bocs, én nő vagyok, de válaszolok neked, ha nem gond? :)
Igen, a duci lányok is szépek& csinosak..... Ők is nők, ők is éreznek, stb.... De ha nem vagy elégedett önmagaddal, akkor változtathatsz ezen, kezedben a döntés joga. Én 10 éven keresztül sanyargattam magam mindenféle diétával, mert minden korombéli lány piszkafa volt, és a fiúk akikkel megismerkedtem nem nőként tekintettek rám hanem, inkább afféle haver típus voltam nekik. A vékony, deszka csajok voltak a nőies kategória. Aztán, ahogy teltek az évek, rájöttem, igen ez menő, de csak egy ideig.... Megismertem közben olyan férfiakat, akik segítettek elfogadni magam, volt olyan is aki bele próbált kényszeríteni egy olyan képbe, ami nem tudtam teljesíteni.....na ilyenkor jött a fájdalmas szakítás. Duci voltam, és vagyok....vagy mondjuk teltnek, töltött galambnak, mindegy.... Szard le mit gondolnak rólad. Ha megtalálod azt, aki így elfogad, hidd el nem fog érdekelni ezek után semmi& senki véleménye :). Aki szeret szépnek lát így is :). Fő az önbizalom! Rem segítettem. Pá.
köszy ez volt a legjobb segítség
köszy :) <3
LOL utolsó,ez milyen nagy önmentegető,önelvakitó szöveg mar :D
"Sanyargattam magam dietakkal" szakadok :DD
én egy fiú ért nem fogok lefogyni..
amugy csak azért írtam ezt a kérdést meg érdekel hogy hány fiú szereti a duci lányokat...
Na a szokásos duma.
Magadért kell lefogynod nem másokért.
De most őszintén, ha választhatnál, duci lennél, vagy "normál" átlagos kinézetű?
Úgyhogy ez csak önámítás, hogy jóó nekem ííígy...
Duci nőnek még mindig jobb lenni mint duci pasinak.
Előbbi nem szempont sok pasinál, utóbbi meg sok nőnél igen, ideértve a duci nőket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!