Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk szerintetek a duci...

Fiúk szerintetek a duci lányok szépek?

Figyelt kérdés

2014. szept. 19. 08:41
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 Kulcsos7 válasza:
Igen, nagyon szépek tudnak lenni, de tényleg igaz az előttem szóló véleménye, hogy nem mindegy milyen az a "duci"..:)
2014. szept. 19. 09:06
 12/64 anonim válasza:

Bocs, én nő vagyok, de válaszolok neked, ha nem gond? :)

Igen, a duci lányok is szépek& csinosak..... Ők is nők, ők is éreznek, stb.... De ha nem vagy elégedett önmagaddal, akkor változtathatsz ezen, kezedben a döntés joga. Én 10 éven keresztül sanyargattam magam mindenféle diétával, mert minden korombéli lány piszkafa volt, és a fiúk akikkel megismerkedtem nem nőként tekintettek rám hanem, inkább afféle haver típus voltam nekik. A vékony, deszka csajok voltak a nőies kategória. Aztán, ahogy teltek az évek, rájöttem, igen ez menő, de csak egy ideig.... Megismertem közben olyan férfiakat, akik segítettek elfogadni magam, volt olyan is aki bele próbált kényszeríteni egy olyan képbe, ami nem tudtam teljesíteni.....na ilyenkor jött a fájdalmas szakítás. Duci voltam, és vagyok....vagy mondjuk teltnek, töltött galambnak, mindegy.... Szard le mit gondolnak rólad. Ha megtalálod azt, aki így elfogad, hidd el nem fog érdekelni ezek után semmi& senki véleménye :). Aki szeret szépnek lát így is :). Fő az önbizalom! Rem segítettem. Pá.

2014. szept. 19. 09:10
 13/64 A kérdező kommentje:

köszy ez volt a legjobb segítség

köszy :) <3

2014. szept. 19. 09:14
 14/64 anonim ***** válasza:
Igen, nekem nagyon bejönnek. Persze köztük is vannak kevésbé vonzóak, mint a vékonyak közt is... de ez nem a súlytól függ, hanem egyéb tulajdonságoktól.
2014. szept. 19. 09:16
 15/64 anonim ***** válasza:
10%

LOL utolsó,ez milyen nagy önmentegető,önelvakitó szöveg mar :D

"Sanyargattam magam dietakkal" szakadok :DD

2014. szept. 19. 09:17
 16/64 anonim ***** válasza:
0%
Így van, s.zard le, majdcsak elfogad valaki, ez egyszerűbb, minthogy megmozdítsd a lusta hájas valagad és tegyél ellene valamit... :d
2014. szept. 19. 09:19
 17/64 A kérdező kommentje:

én egy fiú ért nem fogok lefogyni..

amugy csak azért írtam ezt a kérdést meg érdekel hogy hány fiú szereti a duci lányokat...

2014. szept. 19. 09:20
 18/64 anonim ***** válasza:
11%

Na a szokásos duma.

Magadért kell lefogynod nem másokért.

De most őszintén, ha választhatnál, duci lennél, vagy "normál" átlagos kinézetű?

Úgyhogy ez csak önámítás, hogy jóó nekem ííígy...

2014. szept. 19. 09:33
 19/64 anonim ***** válasza:

Duci nőnek még mindig jobb lenni mint duci pasinak.

Előbbi nem szempont sok pasinál, utóbbi meg sok nőnél igen, ideértve a duci nőket is.

2014. szept. 19. 10:06
 20/64 anonim válasza:
19-es. A nők szeretik a duci pasikat. Biztos nem kivétel nélkül, de sokan vagyunk így ezzel. Ugyanúgy a duci lányok is sok férfi számára vonzóak. Nem is értem, mi ezzel a probléma. Nem a duciság vagy soványság dönti el, hogy ki mennyire vonzó vagy szerethető. Van olyan kisugárzás, lehengerlő modor vagy épp humor, kedvesség és millió más tulajdonság, ami végül összességében eldönti valakiről, hogy vonzó-e vagy sem, legyen az sovány vagy duci.
2014. szept. 19. 10:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!