Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Valaki adna tanácsot eme...

Valaki adna tanácsot eme keszekusza helyzetben?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég összetett problémával állok szemben. Először is azzal kezdeném, hogy 20 éves meleg fiú vagyok. Akit ez zavar, kérem, hogy ne válaszoljon.

A helyzet a következő: fél éve költöztem Olaszországba egy jó munkalehetőség miatt. Eddig csak döglődtem a kapcsolatok és az ismerkedés terén. Néha azt gondolom, hogy vagy az egész országban nincs olyan fiú akivel boldog lehetek, vagy nekem vannak olyan elvárásaim ami már túl sok. Igazából nem vagyok nagyravágyó. Írtózom a lányos fiúktól, a hisztériáktól. Nincs szükségem egy agyon gyúrt vademberre sem, csak egy átlagos srácra aki megért, nem ver át és tudja, hogy mit jelent szeretni (tehát a szerelem fogalma nem merül ki nála egy fél órás dugásban). 3 hete albérletet kellett váltanom, amit gyűlölök, de megkönnyíti a hétköznapjaimat, ergo: közelebb van a melóhoz és jóval olcsóbb is. Azért nem szeretem, mert érzem, hogy nem kedvelnek. Mivel külföldi vagyok és az egész társasház egy család. Mindenki valakinek a valakije. Ha köszönök valakinek vissza sem köszön, inkább elfordítja a fejét. Persze mint mindenhol, itt is vannak kivételek, mint pl egy kínai pár, akik nagyon kedvesek voltak velem, mindig segítettek, ha valami kérdésem volt. Ők persze nem tartoznak a családhoz. Van egy olasz pasi is, és itt jön a fő vonal - aki szintén nem ellenszenvesedik velem. Mindig előre köszön, mosolyog. A "gondom" az, hogy kezdek vonzódni hozzá. Vagy 15 évvel idősebb nálam, fogalmam sincs, hogy hívják, vagy hogy egyáltalán lehetne-e közöm hozzá (meleg-e). Amit tudok, hogy bár van autója, mégis szeret buszozni (szürreálisan sokszor összefutunk. A múltkor például nagybevásárlást tartottam és jöttem haza a busszal, ott volt, és felajánlotta, hogy segít hazacipelni a pakkokat.), lovakkal foglalkozik -ezt is csak az öltözékéből szűrtem le, amiben minden reggel elmegy. És ennyi. Én viszont egyre jobban és jobban meg akarom ismerni, és azt akarom, hogy közöm legyen hozzá. Tudom, hogy ez így fura, hogy szinte semmit nem tudok róla, de ha meglátom, valahogy mindig azt érzem, hogy nekem rá van szükségem. Arról sem tudok semmit, hogy egyáltalán van-e valakije. Mindig egyedül látom, stb. Egyszerűen "akarom őt." Nem csak szexuálisan, mert ugyan az is fontos, de nekem nem az az első. Valahogy mindig azt érzem, hogy a sok párkapcsolati és családi szenvedés után vele boldog lehetnék. Úgy vonz, mint vas a mágnest, de egy "Ciao." Vagy egy "Come stai? - Hogy vagy?"-on kívül sosem beszéltünk többet. Félek megszólítani, vagy elmondani neki, hogy mi a helyzet. Ha rosszul sül el, az a lakásomba is kerülhet, és az nem lenne épp a legjobb. A héten addig fajult a helyzet, hogy ráírtam egy papírra, hogy "Tetszik a mosolyod.", összetekertem és éjszaka az autójának a nyitójára, ahol biztos észreveszi. Reggel felkeltem, reggel 5-kor, hogy lássam amikor megtalálja. Vigyorgott egyet, aztán elment. Persze fogalma sem volt, hogy ki küldte. Azóta minden reggel felkelek, hogy lássam elmenni, és minden délután kiülök a teraszomra, abban az időben amikor jön, csak hogy annyit mondjon nekem, hogy "Ciao" én pedig visszaköszönhessek és lássam a mosolyát. Többször elhatároztam már, hogy "Na akkor most beszélek vele.", de mindig olyan rettegés van rajtam, amit képtelen vagyok legyőzni... Szánalmas vagyok? :D Néha annak érzem érzem magam, de bízom a tanácsokban, tapasztalatokban.. :)

Üdv, Z.

Ps.: bocsi a kisregényért..

2014. szept. 18. 19:50
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
Na mi volt?
2014. szept. 27. 21:03
 32/47 A kérdező kommentje:
Sziasztok! :) Bocsi, hogy nem jelentkeztem, de "elfoglalt" voltam. :D Pentek delutan ota most ertem haza, alig aludtam, hulla faradt vagyok es megyek ejszakara dolgozni. :D De nem banom, mert ez volt eletem legcsodalatosabb hetvegeje. Szoval mint mondtam, pentek delutan latogattam meg a lovardaban. Huuuu, gyonyoru szepseges lovak vannak ott. :D Lovagoltam is, meg persze nem hazudtoltam meg onmagam a sok benazassal, de mindent osszevetve egesz jo volt. Total boldogsagos volt a hangulat. Eldontottuk, hogy nem akarunk hazamenni a sok sznob koze (o sem szereti a szomszedokat :D), szoval a hatralevo idoben a varosban lezengtunk. Azzal toltottuk a hetveget, hogy mindent megneztunk. Hiaba lattam mar mindent vagy ezerszer, nem volt unalmas, mert vele voltam. :) Mindketten kerdezgettuk a masikat, bar neha ugy ereztem, hogy az o szamara sokkal erdekesebb vagyok, mint o. El kellett mondanom honnan jottem, miert es mikor. :D Aranyos volt, ahogy kimutatta, tenyleg erdekli amit mondok. Fel volt haborodva, hogyan hagyhattam ott Budapestet, hiszen olyan gyonyoru varos... :D Nem nagyon akartam ebbe belefolyni. Kozoltem, hogy nekem itt sokkal jobb. Romaban, vele.:) Az ejszakat hotelben toltottuk. Nem azert amire gondoltok. :D Az MEG nem tortent meg. Csak szimplan nem akartunk hazamenni. Vegigdumaltuk az ejszakat - kb 1-2 orat aludhattunk. Aztan megint varos, majd hazaugrottunk zuhanyozni atoltozni, majd egy kis ejszakai elet kovetkezett. :D Erdekes volt. Alapjaraton en eleg gatlasos vagyok a bulikban, a tanc kb szoba se johet, de vele olyan felszabadult voltam. Lassu szamra dolongeles kozben esett meg az elso csok, ami annyira, de annyira jo volt, hogy csak ugy szikraztam a boldogsagtol. A szaja, az illata, a bore... jaaaj. En letagadhatatlanul szerelmes vagyok azt hiszem. :D Buli utan vissza a hotelbe, majd filmeztunk. Valami osregi fekete-feher olasz filmek voltak, szoval annyira nem elveztem, de volt popcorn, es hozzabujhattam. Kit erdekel mar ilyenkor egy film? :D Ejszaka meg beszelgettunk, majd talan aludtunk 2-3 orat. Reggel kitett a haz elott, mivel hivatalos a szuleihez ebedre, de igerte, hogy este latjuk egymast es elvisz munkaba. Hat mondjatok, hogy nem vagyok szerencses. :) Na, de nekem aludnom kell, mert ejszaka melo. Szervusztok! :D
2014. szept. 28. 11:34
 33/47 anonim ***** válasza:
hát ez annyira szép, hogy talán nem is igaz :P
2014. szept. 28. 12:48
 34/47 anonim ***** válasza:

"hát ez annyira szép, hogy talán nem is igaz"

Ismerős a stílus, esélyes, hogy az illetőnek nem ez az első ilyen témájú novellája itt. :)

2014. szept. 28. 14:01
 35/47 anonim ***** válasza:

De jó!! Gratulálok!! Örülök nektek. :)

Kérhetünk majd még beszámolót? Olyan jó volt olvasni. *-* :)

2014. szept. 28. 22:35
 36/47 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon örülök a soroknak,amiket írsz.Boldoggá tesz,hogy így alakult az életetek,egymásra találtatok!

Ez egy szereteten alapuló kapcsolat kezdete.

Szívből kívánom,teljesedjen ki bennetek szívetek minden szeretete egymás iránt.

Legyetek boldogok!

Látjátok Kedves többiek? Itt nem a féltékenységről,rosszindulatról,veszekedésről,stb van szó,hanem a szívből jövő szeretetről.

Nem azt kell találgatni igaz-e a story vagy sem,hanem maga a történet és tartalom.Ugye értehető...

2014. szept. 29. 04:54
 37/47 anonim ***** válasza:
100%
Wáá gratulálok! Nagyon örülök nektek! Ám... " 3 hete albérletet kellett váltanom, amit gyűlölök" Visszagondolva inkább áldás már :D
2014. szept. 29. 08:48
 38/47 anonim válasza:
100%

Nagyon örülök, hogy ilyen jól alakul a dolog! Szereztél pár izgalmas várakozással teli napot nekünk! Amúgy mit dolgozol kint?

Semmi mással ne törődjél, csak magatokkal, és boldoggá tennél, ha írnál még időnként a fejleményekről! Hajrá! :)

2014. szept. 29. 15:23
 39/47 anonim válasza:
Te jó ég! Ez annyira aranyos! *-* Én nagyon szurkolod Neked! ;)
2014. szept. 30. 20:41
 40/47 anonim válasza:
Nagyon örülök nektek. Majd írj, ha van valami újabb fejlemény. :) (előző kommentelő)
2014. szept. 30. 20:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!