Nektek olyan egyszerű, csak elmentek társaságba, és jönnek a pasik, nektek csak válogatni kell, semmi egyéb erőfeszítést tenni. Vagy rosszul gondolom?
2014. szept. 18. 17:23
1/8 anonim válasza:
hát elég rosszul :) kortól is függ. :) de van akinek tenni kell a figyelemért, főleg ha nem 10/10es és a fiúknak nem szúrja kia szemét valamely testrésze
2014. szept. 18. 17:24
2/8 anonim válasza:
A fiúknak akkor is nehezebb! :P
2014. szept. 18. 17:31
3/8 anonim válasza:
Rosszul gondolod, most biztos én leszek a válogatós r@banc, de hiába jönnek sokan, a többség az értékelhetetlen kategória, pedig nem várok el senkitől többet mint magamtól. Egyébként nem szeretek ismerkedni se buliba járni, ha megyek is ismerősökkel beülni iszogatni megyek, ilyenkor meg csak útba vannak a bepróbálkozók. Amúgy tévedés az, hogy egy csaj nem koppanhat ilyenkor nekik is lehet és szoktak is nemet mondani.
2014. szept. 18. 17:34
4/8 anonim válasza:
Értékelhetetlen kategória alatt mit értesz? Ez érdekelne. :)
2014. szept. 18. 17:44
5/8 A kérdező kommentje:
Ha nem veszed a fáradtságot megismerni őket, akkor valóban az értékelhetetlen kategóriában maradnak. Mi a gond velük?
2014. szept. 18. 17:46
6/8 anonim válasza:
az ismerkedés könnyű, párt találni nehéz olyan szempontból, hogy csak lyukak vagyunk a legtöbbjüknek
2014. szept. 23. 21:38
7/8 anonim válasza:
9-be jártam mikor megtetszett egy 12-es fiú. Majd egyik osztálytársamnak akivel jóba voltak szóltam, ő elmondta, hogy nekem tetszik, majd a fiú felvette velem a kapcsolatot és elkezdett udvarolni, mert én is tetszettem neki. :)
Azóta vele vagyok, most lesz 3 éve. :)
Nekem nem volt nehéz, szinte nem is ismertem és úgy jöttem vele össze. Tehát előtte nem voltunk barátok, meg semmi.
Ugye szeptemberben kezdődött a suli, majd októberben már együtt voltunk. :)
Buliban nem szívesen ismerkednék.
2014. szept. 23. 21:45
8/8 anonim válasza:
En konnyen ismerkedem es kedves vagyok mindenkivel, de aki nekem megtetszik azoknak viszont en nem jovok be, de miert nem kolcsonos ez az erzes. Igy piszok nehez ismerkedni, olyan erzes mintha egy fiunak megtetsazik egy lany es sorozatban, vagy inkabb soha az eletben nem jonne olyan lannyal ossze akinel probalkozott.
Hala egnek sokan akarnak megismerni, igy azok kozul valasztok akiknek tetszek, de megis bosszant, hogy akiket viszont en nezek ki azok kozul egy sem akart velem megismerkedni. Fiuk hol rontom el?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!