Nagyon nehezen ismerkedek meg más emberekkel akar a való világban akár facebookon..Nem szeretném ezt igy folytatni tovább, mert unom már azt, hogy csak én vagyok ezzel igy és mások olyan könnyen ismerkednek, beszélgetnek egymással.
Legyél bátor kezdeményezni, hogy úgy érzed, hogy megéri időt fektetni az adott emberrel való kapcsolatépítésre. Vedd úgy, hogyha mégsem sül el jól, akkor az nem a Te hibád, mert Te mindent megtettél, csak nem vagytok egymásnak valók.
2014. máj. 4. 10:01
3/9 A kérdező kommentje:
A pénz nem segit a barátok szerezésében. :)
Második, köszönöm.. probálkozok.
2014. máj. 4. 10:02
4/9 anonim válasza:
Humor:)
2014. máj. 4. 10:09
5/9 ShapeShifter válasza:
Lazaság.
2014. máj. 4. 10:13
6/9 anonim válasza:
Alkohol.
(tapasztalat)
L
2014. máj. 4. 10:17
7/9 anonim válasza:
Én viszonylag könnyen ismerkedek, könnyen barátkozom, de nálam az játszik, hogy nem félek az emberektől és a reakcióiktól sem. Nem muszáj azonnal mindenkivel mélyinterjúzni, bőven elég ha csak annyit tudnak, hogy mit szeretsz csinálni vagy ilyesmik.
2014. máj. 4. 10:25
8/9 anonim válasza:
Vedd könnyedén, nem kell ráparázni, légy laza és magabiztos
2014. máj. 4. 11:07
9/9 anonim válasza:
Nem szükséges túl sok barát. A barátkozáshoz idő kell. Az ember szert tesz egy-két barátra az általánosban, aztán a gimiben, majd ha még továbbtanul az egyetemen v. az "életben", de ahhoz, hogy valaki barátként nézzen a másikra, ahhoz idő kell. A felszínes ismeretségeknek nincs sok értelme. Olvastad a Kis herceget Saint Exuperytől?
"Te pillanatnyilag nem vagy számomra más, mint egy ugyanolyan kisfiú, mint a többi száz- meg százezer. És szükségem sincs rád. Ahogyan neked sincs énrám. Számodra én is csak ugyanolyan róka vagyok, mint a többi száz- meg százezer. De ha megszelídítesz, szükségünk lesz egymásra. Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..."
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!