Lányok! Hol könnyű ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok bulis típús, nem festem magamat annyira, csak amennyire kell, mindenemre odafigyelek, jól öltözködöm,-igaz nem látszom anny a amennyi vagyok-8 hónapja egyedül vagyok. :(
Tudtok segíteni?
19/L
2014. szept. 5. 22:03
1/7 anonim válasza:
Én pl. itt szeretek, ha épp olyan kedvem van.
2/7 anonim válasza:
Közértbe-de most holt komolyan:D
3/7 anonim válasza:
Szerintem már most kaptál 100 privát üzenetet ;) velem is ez van csak én fiu vagyok. Ha nagyon nemmegy probáld meg társkeresőn :D
4/7 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak nekem egy éve nem volt rendes kapcsolatom. A mai lányoknál mindig van valami ami nincs rendben..
20/F
6/7 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok.
Fiúk, mit kell csináljon egy làny ahhoz, hogy ráterelődjön a figyelmetek?
2014. szept. 5. 22:50
7/7 anonim válasza:
Adjon magára és legyen ápolt :) egy normális fiunak ennyi is elég :D aztán szemezgess, mosolyogj a kiszemeltre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!