Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Minden fiatal lánynak könnyű...

Minden fiatal lánynak könnyű az ismerkedés?

Figyelt kérdés

azt olvasom ezen az oldalon szinte mindenhol, hogy a nő dönt, a nőn múlik minden, a pasi teper a nő meg csak kiválasztja a legjobbat, neki úgyis több pasi is udvarol, pedig semmit nem tesz érte.

nos nekem pl. sok munkám van abban, hogy odajönnek hozzám srácok. fél éve senki nem nézett rám, de most fogytam egy csomót, változtattam az öltözködésemen, a sminkemen és a hajamra is mindig ügyelek. szóval nekem mindig sikerélmény ha egy pasi ismerkedni akar velem, egyáltalán nem érzem könnyűnek :)

19/L

2014. szept. 5. 21:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Ismerkedünk ;)
2014. szept. 5. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem könnyű. A pasik meg nyilván azért gondolják, hogy nekünk semmi dolgunk, mert ők magunk nem nőből vannak. :D
2014. szept. 5. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Pedig örülj neki,látod változtattál és fel is figyeltek rád.Én srácként bármin amin tudtam változtattam,és ugyanúgy semmibe vesznek a lányok,mint előtte...

23/F

2014. szept. 5. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Vettem észre, mekkora sikerélmény nektek! Egyikőtök nagyobb bunkó, mint a másik, akik körül alanyi jogon forog a világ.
2014. szept. 5. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
40%
Az sikerélmény! Viszont a pasiknak nehezebb. Miért? Mert nekik kell kezdeményezni. Nekik kell odamenni hozzád és nekik kell témát találni, keresni. Neked, meg csak annyi a dolgod, hogy mosolyogj, ápolt legyél és, ha talál egy témát abba bekapcsolódni. Van azért különbség.
2014. szept. 5. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!