Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges, hogy éveken...

Lehetséges, hogy éveken keresztül sóvárogsz valaki után, aztán mikor megismered rájössz, hogy nem is kell neked?

Figyelt kérdés

Már 3-4 éve oda vagyok ezért a fiúért. Közben voltak pasijaim, de ő mindig képben maradt, pedig sosem kerültünk egymáshoz közel, csak a távolból nézegettük egymást, és néhány szót váltottunk (a közös társaságunk által), és mindig is éreztem köztünk valamit, valami különlegeset. Látok benne vmit, pedig nem kimondottan az a "jó pasi", mégis van h róla álmodok, álmodozok. Az utóbbi időkben úgy tűnt, ő is szeretne tőlem valamit, és most adódott egy alkalom, hogy megismerjem (ő kezdeményezte). Nekem most van egy jól működő kapcsolatom, viszont félek h ha nem élnék a lehetőséggel, akkor örökre bánnám, h nem ismertem meg. Ha pedig most megismerném, lehet rájönnék, h nem is tetszik, nemigaz? Lehetséges h éveken keresztül őt akarom, aztán megismerem és már nem kell?

20/L

2014. szept. 17. 19:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Játszol a tűzzel aztán egyszer csak arra fogsz felébredni, hogy nagyon megégtél, és akkor lesz sírás, rívás, kesergés.
2014. szept. 17. 19:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Ettől félek én is, de ha nem ismerem meg, akkor lehet később bánnám...mivelhogy évek óta úgy gondolom van jövőnk, pedig nem is ismerem.
2014. szept. 17. 19:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Mintha csak magam írtam volna.Annyi különbséggel,hogy én 1,5 évig voltam oda valakiért,de amint kezdtem megismerni,rájöttem,hogy igazából annyira nem kell ő nekem.Valamiért már akkor boldog voltam,ha láttam,pedig ő sem az a "jó pasi" kategória,csak a személyisége megfogott,de amint megismertem,a varázs elmúlt. 20/L
2014. szept. 17. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!