Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lehetséges a mai világba hogy...

Lehetséges a mai világba hogy 14-15 évesen megismered azt a lányt akivel az egész életeden át együtt leszel?

Figyelt kérdés
Úgy hogy egyikünknek se lesz másik barátja/barátnője.

2014. ápr. 18. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:

Kétlem. Elég kiábrándító, mi?

Bár azt mondják, vannak csodák.

2014. ápr. 18. 11:24
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha szerintetek csak a világon múlik és rajtatok nem akkor vajmi kevés esélyetek van akár pár hónapnál tovább együtt kibírni...
2014. ápr. 18. 11:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Ha nem úgy gondolkozik mindkét fél, mint egy tipikus mai tini. Akkor simán előfordulhat, de azért még így is kell szerencse, hogy pont azt a személyt találd meg akivel nagyon jó.
2014. ápr. 18. 11:38
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha szerencsés Vagy és működik a Kémia akkor igen!!!

A tapasztalatlanság erény is tud lenni, ha mind2 szűzen mentek bele egy házasságba vagy tartós kapcsolatba akkor semelyikőtöknek nem lesz összehasonlítási alapja....jobban el tudja fogadni a másik hibáit, gyengeségeit. Együtt csiszolódnak és vállnak a végén éretté!!!

37F

2014. ápr. 18. 11:39
 5/10 PearlDiver ***** válasza:

16 évesen én is így gondoltam.

8 évvel és 9 barátnővel később már nyilván máshogy látom :)

De nem kizárt, tudok olyan házaspárról akik így kezdték.

Csak az ebben a nehéz, hogy az elkövetkező években mindketten annyit fogtok változni, amit fel se tudtok fogni... nagyon éretten kell gondolkodni ahhoz, hogy kitarts a szerelmed mellett úgy, hogy hosszú évekig szóba sem jöhet a házasság.

Olyan is van, aki 17-18 évesen férjhez megy/megnősül, de ez szerintem butaság.

Azt tanácsolom, szeressétek egymást és bízzatok a közös jövőben, csináljátok ügyesen, okosan, semmit nem elsietve, és akkor ha a Gondviselés is úgy akarja, együtt maradtok. Ha meg mégsem, legalább megpróbáltátok és nincs miért szégyenkezni :)

2014. ápr. 18. 11:55
 6/10 Fényember ***** válasza:
Mindenkinek szánt az ég egy társat...aki az egész életét..és ami üresség volt benne betölti...van akinek ez az életében (igazából több életében)hamarabb, van akinek sokkal később jön el..de valamikor mindenkinek elfog jönni!Szóval szerintem LEHETSÉGES! :)
2014. ápr. 18. 12:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Én már láttam rá példát.

Nagyjából minden komolyabb kapcsolatodnál ugyanannyi a valószínűsége, hogy ő marad a "végleges". Az elsőnek is ugyanannyi, mint a negyediknek vagy hatodiknak (már ha van negyedik és hatodik). Csak a negyediket vagy hatodikat nem szokták szám szerint említeni, hanem csak az elsőt emelik ki. Ha valaki felmérné, hogy mennyi a valószínűsége, hogy az ember élete során a hatodik komolyabb kapcsolatával marad-e együtt, nem térne el az eredmény sokkal az elsőtől.

2014. ápr. 19. 07:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Elég hülye, aki ilyenbe belemegy
2014. ápr. 20. 08:06
 9/10 A kérdező kommentje:
#8 kifejtenéd miért?
2014. ápr. 20. 08:29
 10/10 anonim válasza:
Nekem van egy nagyon édes történetem erre :) Van egy férfi aki 35 éves volt, mikor megismerte mostani párját aki akkor 15 éves volt. Persze szülői beleegyezéssel,elkezdtek járni. Mikor a lány betöltötte a 19et, összeházasodtak. A férfi lelkész, mindketten szüzen mentek bele a házasságba. Jópár év eltelt már és azóta is boldog házastársként élnek együtt :)
2014. ápr. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!