Lehetséges a mai világba hogy 14-15 évesen megismered azt a lányt akivel az egész életeden át együtt leszel?
Kétlem. Elég kiábrándító, mi?
Bár azt mondják, vannak csodák.
Ha szerencsés Vagy és működik a Kémia akkor igen!!!
A tapasztalatlanság erény is tud lenni, ha mind2 szűzen mentek bele egy házasságba vagy tartós kapcsolatba akkor semelyikőtöknek nem lesz összehasonlítási alapja....jobban el tudja fogadni a másik hibáit, gyengeségeit. Együtt csiszolódnak és vállnak a végén éretté!!!
37F
16 évesen én is így gondoltam.
8 évvel és 9 barátnővel később már nyilván máshogy látom :)
De nem kizárt, tudok olyan házaspárról akik így kezdték.
Csak az ebben a nehéz, hogy az elkövetkező években mindketten annyit fogtok változni, amit fel se tudtok fogni... nagyon éretten kell gondolkodni ahhoz, hogy kitarts a szerelmed mellett úgy, hogy hosszú évekig szóba sem jöhet a házasság.
Olyan is van, aki 17-18 évesen férjhez megy/megnősül, de ez szerintem butaság.
Azt tanácsolom, szeressétek egymást és bízzatok a közös jövőben, csináljátok ügyesen, okosan, semmit nem elsietve, és akkor ha a Gondviselés is úgy akarja, együtt maradtok. Ha meg mégsem, legalább megpróbáltátok és nincs miért szégyenkezni :)
Én már láttam rá példát.
Nagyjából minden komolyabb kapcsolatodnál ugyanannyi a valószínűsége, hogy ő marad a "végleges". Az elsőnek is ugyanannyi, mint a negyediknek vagy hatodiknak (már ha van negyedik és hatodik). Csak a negyediket vagy hatodikat nem szokták szám szerint említeni, hanem csak az elsőt emelik ki. Ha valaki felmérné, hogy mennyi a valószínűsége, hogy az ember élete során a hatodik komolyabb kapcsolatával marad-e együtt, nem térne el az eredmény sokkal az elsőtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!