Ismerkedhet valakivel a lány a hátam mögött? (Facebook messenger téma)
Ismerkedem egy lánnyal egy ideje, és most mégis úgy döntttünk, hogy nincs tovább. Nem miattam. Nem akart talizni. Neten nyomtuk, mert messze lakunk.
A dolog lényege, hogy nem lettünk facen ismerősök magam sem tudom miért. Máshol beszélgettünk.
Van egy kamu profilom, ahol bejelöltem (nem aktív nyilvánosan a lány facen, nem oszt meg szinte alig, nem likeol, nem ott éli életét).
Mobilról van fent általában (mobil jel ott virít a neve mellett az üziknél) és már váltottam vele üzit ürüggyel. Ő lépkedett ma fel iskolaidejében manuálisan, vagy a messenger sz ar, és magától mászik fel mindig? Amúgy állítása szerint nincs nete mobilján és a sulis wifit nem használhatják diákok.
Ma figyeltem egy intervallumot és ekkor lett elérhető:
11.01
11.08
11.21
11.38
11.54
12:04
12:23
12:30
12:33
12:35
12:38
12:41
12:47
Meg most is átlag 2-3 percenként jelzi a privát üziben a rendszer, hogy elérhető. Chaten sosincs fent. Valakivel napközben is tárgyalt pl órán? Vagy miért nézi ennyiszer, ha amúgy sosem aktív az oldalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!