Ismerkedhet valakivel a lány a hátam mögött? (Facebook messenger téma)
Ismerkedem egy lánnyal egy ideje, és most mégis úgy döntttünk, hogy nincs tovább. Nem miattam. Nem akart talizni. Neten nyomtuk, mert messze lakunk.
A dolog lényege, hogy nem lettünk facen ismerősök magam sem tudom miért. Máshol beszélgettünk.
Van egy kamu profilom, ahol bejelöltem (nem aktív nyilvánosan a lány facen, nem oszt meg szinte alig, nem likeol, nem ott éli életét).
Mobilról van fent általában (mobil jel ott virít a neve mellett az üziknél) és már váltottam vele üzit ürüggyel. Ő lépkedett ma fel iskolaidejében manuálisan, vagy a messenger sz ar, és magától mászik fel mindig? Amúgy állítása szerint nincs nete mobilján és a sulis wifit nem használhatják diákok.
Ma figyeltem egy intervallumot és ekkor lett elérhető:
11.01
11.08
11.21
11.38
11.54
12:04
12:23
12:30
12:33
12:35
12:38
12:41
12:47
Meg most is átlag 2-3 percenként jelzi a privát üziben a rendszer, hogy elérhető. Chaten sosincs fent. Valakivel napközben is tárgyalt pl órán? Vagy miért nézi ennyiszer, ha amúgy sosem aktív az oldalon?
Az valóban beteges hogy nem tudod elfogadni hogy nemet mondott, és amúgy is messze laktok és leskelődsz utána igen.
Amúgy szerintem csúnyán át lettél ejtve... valamin keresztül márpedig feljárkál, és felőlem akár a nagymamájával is beszélgethet, vagy legjobb barátnő, vagy udvarló..
Az meg hogy nem aktív, nem jelent semmit, én is sokat vagyok fent, sokat beszélgetek ott, mégsem osztom meg az életem. Ha az aktívkodást néznéd akkor én már napok vagy hetek óta nem léteznék a fb univerzumban xD
Köszi a választ. Igen, nekem is ez a sejtésem. Nos, ő egy eléggé különleges lány. Még nem is volt kapcsolata. Azt tudni kell, hogy előttem is beszélgetett srácokkal a neten, de őket csak arra használta, hogy kiélje velük a szexualitását írásban, vágyait. Mi pedig mélységesebb kapcsolatot alakítottunk ki. Úgymond lelki társak lettünk. Ő is mondta, én is. Azt mondta, ha valami baj lesz, elmondja, ígérte.
Általában én hoztam fel a talit mindig, ő félénk volt eleinte és a korkülönbség miatt is. De egyszer már magától hozta fel. Sajnos ezek miatt voltak összekapások. Mert ugye minden nap beszélgettünk régóta, tavasz óta...
Nem értem, miért mászkál fel ennyit, ha otthonülő típus és sosem bulizós. Valakivel beszélhet osztálytársakon kívül? Sráccal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!