Ismerkedhet valakivel a lány a hátam mögött? (Facebook messenger téma)
Ismerkedem egy lánnyal egy ideje, és most mégis úgy döntttünk, hogy nincs tovább. Nem miattam. Nem akart talizni. Neten nyomtuk, mert messze lakunk.
A dolog lényege, hogy nem lettünk facen ismerősök magam sem tudom miért. Máshol beszélgettünk.
Van egy kamu profilom, ahol bejelöltem (nem aktív nyilvánosan a lány facen, nem oszt meg szinte alig, nem likeol, nem ott éli életét).
Mobilról van fent általában (mobil jel ott virít a neve mellett az üziknél) és már váltottam vele üzit ürüggyel. Ő lépkedett ma fel iskolaidejében manuálisan, vagy a messenger sz ar, és magától mászik fel mindig? Amúgy állítása szerint nincs nete mobilján és a sulis wifit nem használhatják diákok.
Ma figyeltem egy intervallumot és ekkor lett elérhető:
11.01
11.08
11.21
11.38
11.54
12:04
12:23
12:30
12:33
12:35
12:38
12:41
12:47
Meg most is átlag 2-3 percenként jelzi a privát üziben a rendszer, hogy elérhető. Chaten sosincs fent. Valakivel napközben is tárgyalt pl órán? Vagy miért nézi ennyiszer, ha amúgy sosem aktív az oldalon?
Mi is először neten beszélgettünk 4 hónapig, és azóta már találkoztünk és fél éve járunk. És már nagyon komoly a kapcsolatunk :)
De ez a lány az elmondásod alapján csak szórakozott veled. Neten, a monitor mögül keresi a szeretetet, ahol nem érheti baj
Még egy valami, aztán elengedem a gondolatot:
Fizikai képtelenség, hogy egyszerre több fiúval is chatelt volna, mert azonnal reagált mindig az üzeneteimre és órákon át így beszélgettünk chaten. Sosem volt szünet közben. És ez hónapokon keresztül így ment minden este órákon át. Szóval napközben meg suliban volt nyárig, nyáron sem volt gépnél, mert akkor mindig írt, ha ott volt, vagy telón is. Tehát nem otthon gubbasztott. Szóval ez nehézkes lett volna így neki, mert esténként nagyon pörgősen beszélgettünk chaten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!