Nektek minusz pont az ismerkedésnél, ha rájöttök, a partneretek cigizik?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 19:36
21/29 anonim válasza:
Nálam minusz..én utálom a füstöt,ha érzem valakin a dohány szagát..mindent.Én még ki sem próbáltam a cigit,szóval olyannal nem is lennék aki cigizik.
De ha véletlenül olyannal keverednék aki dohányzik(de ez lehetetlen),akkor le kellene szoknia,ha velem akarna lenni,vagy nem dohányozni amikor velem van vagy a közelemben.
Én megvetem a cigit,ez van!
L
22/29 anonim válasza:
Mivel ez elég hamar kiderülhet, amikor még nem kötődök hozzá, nem is mélyíteném el vele a kapcsolatot. Utálom a cigit, és azt sem akarom, hogy a párom ezzel károsítsa magát, mert megsokszorozza az esélyt, hogy korán elveszítsem.
23/29 anonim válasza:
Nem minusz pont, hanem konkrétan kizáró ok.
23/F
24/29 anonim válasza:
Nekem nem gaz, mert eddig csak cigis fiukkal volt dolgom es nagy ritkan en is elszivok egy-ket szalat, igy engem nem zavar.
20/L
25/29 anonim válasza:
nekem nem baj.a családból csak én nem dohányzom,szóval megszoktam a füstöt :D szóval se nem minusz pont se nem plusz.komolyan ennyi is elég egyeseknek hogy szakítsanak?ennél ezerszer rosszabb és idegesítőbb tulajdonságok léteznek! :D
26/29 anonim válasza:
25-ös..az ismerkedés még nem járás..nem birsz vele ilyenért szakitani,ha még csak ismerkedtek :) Dehát sokaknál kizáró,igen..nem mindenki viseli el a füstöt és a büdös lehelletet.
27/29 anonim válasza:
Nálam nem minusz, mert néha én is rágyújtok. De anno, mikor még nem dohányoztam, és az exem igen, egész egyszerűen nem gyújtott rá akkor, amikor velem volt, vagy ha néha még is, mindig tartott magánál rágót.
28/29 anonim válasza:
Igen, mert mindig koszos a szájürege.
29/29 anonim válasza:
Én nem cigizek. A barátom cigarettázik. Persze nem vagyok oda érte, de nem várom el, hogyha egész nap együtt vagyunk, akkor ne gyújtson rá, és azt sem vrom el, hogy miattam leszokjon. Már megszoktam, különösebben nem zavar, de azt értékelem, hogy kevesebbet cigizik, amióta velem van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!