Nektek minusz pont az ismerkedésnél, ha rájöttök, a partneretek cigizik?
Figyelt kérdés
2014. szept. 14. 19:36
11/29 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert nekem is ugyanez a véleményem.
2014. szept. 14. 19:40
12/29 A kérdező kommentje:
Mármint, hogy minusz pont...
2014. szept. 14. 19:41
14/29 anonim válasza:
Természetesen a saját teste azt tesz vele amit akar. De elég kiábrándító lenne ha kiderülne, hogy összepasszolunk(több találka után, mivel azonnal csak emiatt nem hagynám ott) és nekem a bagós száját kellene éreznem hátralévő életem végéig. Nyilván ez erőssen sarkított vélemény, de hát ez van.
15/29 anonim válasza:
Annak idején, amikor ismerkedtem, engem zavart.
16/29 anonim válasza:
nem mert én is cigizek. egyébként eddig még senki nem kifogásolta a dohányzásom. pedig volt kapcsolatom nem dohányzóval
18/29 anonim válasza:
Amikor megismertem a pasit cigizett, de elmondta, hogy ha komolyra fordul egy lánnyal akkor azonnal leszokik, és adtam neki egy esélyt és szerencsére leszokott.
De amikor együtt voltunk akkor se előtte se közben nem gyújtott rá.
20/29 anonim válasza:
Én cigizek, szóval nekem nem gáz.
Van barátnőm, de ha nem lenne akkor se próbálnék leszokni senki kedvéért. Vagy magam miatt fogok talán egyszer, vagy soha. Biztos hogy más miatt nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!