Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek tényleg ennyire...

Szerintetek tényleg ennyire csúnya lennék, hogy csak egy 11 éves kislány mozdult rám, csak neki tetszenék tényleg?

Figyelt kérdés
Nem értem, próbálkozom meg minden és semmi, mindenki csúnyának tart. Erre rám mozdul egy 11 éves kislány, aki először azt hazudta, hogy 14 éves... Valahogy el vagyok már kenődve, belefáradtam, hogy engem csak egy csúnya srácnak tartanak lányok. Ma is láttam egy fullos kisfiúst, kapott is vagy 50 lájkkot, alig tette fel a képét... Oké, hogy én is kisfiús vagyok, érthető, ha igazi nők nem vonzódnak hozzám, de legalább valami formás, vonzó 14 éve csaj mászna rám, akkor már nem egy kis lapos, ártatlan 11 éves, akivel semmit sem csinálhatok úgysem. :(

2014. szept. 13. 00:44
1 2
 11/15 anonim válasza:

Aztak... Miért kell idehozni a házasság előtt ne szexelj dolgot? Persze, aztán házasodjanak össze, és amikor kiderül, hogy rohadtul nem egyeznek az igényeik, akkor meg váljanak el. Idióta vagy, inkább ne osztogass tanácsokat!

Kérdező, te meg inkább örülj a kis 11 évesnek, ő még jó eséllyel őszintén fog sikítani, amikor tövig vered neki. Mondjuk én így 22 évesen még szívesen cserélném 2 5 évesre, de az élet nem mindig azt adja, amit szeretnénk.

Viccet félretéve pedig nyugodjál meg, és várjál türelmesen. 14 évesen semmi szükséged nincs egy kapcsolatra. (Nem azt mondom, hogy ne érdekeljenek a lányok, meg tanuljál, mert buta maradsz, meg ilyen 10-eshez hasonló hülyeségek, hanem egyszerűen ismerkedj, beszélgess, próbálgasd a szárnyaid.) 16-17 éves korod környékén bőven ráérsz aggódni, ha még akkor sem volt senki, akinek tetszettél. Mondjuk nem tűnsz túlzottan értelmiséginek a kérdés alapján, szóval még ha be is jössz valakinek, könnyen lehet, hogy ezzel el is ijeszted, de ez már más kérdés.

2014. szept. 19. 21:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó,

A házasságok két harmada válásban végződik, s tudod mióta??

Pontosan azóta, hogy az emberek úgy gondolják, hogy nem az igazival kell, vagyis nem muszáj, úgyis el lehet válni.

Itt nem elég s hely, hogy kifejtsem, mi is a probléma

2014. szept. 20. 09:32
 13/15 anonim válasza:
Régen, amikor kényszerházasságok voltak, akkor szerinted azért nem váltak el, mert minden szép és jó volt? Akkor még annál is butább vagy, mint amit eddig gondoltam. Szóval megnyugtatlak, a házasság előtti szexnek semmi köze ahhoz, hogy most gyakoriak a válások.
2014. szept. 20. 09:48
 14/15 anonim ***** válasza:

Van hozzá köze, de te önzőbb vagy annál, hogy meg akarjad érteni.

Az emberek nagyrésze szexel házasság előtt. Mégis sok a válás. Hoppá, mégsem illünk össze, hiába próbáltuk?

De. Csak ma már tárgyként kezelik a partnert. Nem jó, veszünk újat, mintha csak tévét vennénk. Ahelyett, hogy megjavítanánk.

Akiknek csak egy partnere volt életéében, s házasság után, nászéjszakán kezdte, nekik van a legjobb szexuális életük.

Akik visszafogták magukat előtte, sokkal boldogabbak utána.

Talán nem volt egy kellemetlen szakításuk sem, nem kisért a múlt, nem lesz kedvük félrelépni az ex-szel stb stb

2014. szept. 20. 09:58
 15/15 anonim válasza:
Hiába dobálózol ezzel, hogy elválnak házasság után, honnan a fenéből veszed, hogy azok nem válnak el, akik előtte nem szexeltek? Jézus a füledbe súgta?
2014. szept. 20. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!