Hogyan lepjek túl rajta?
Nyári munkán megismertem egy srácot, aki meghívott magukhoz bulizni. Nagyon kedves volt, úgyhogy belementem. Vegül nála is aludtam, mert másik városban lakik. Nagyon jól éreztük magunkat. Vigyázott rám és a hangulat is jó volt. Történtek dolgok az éjjel, de másnap elég fura volt és megbeszéltük(az ő kezdeményezésére) hogy akkor csak barátok maradunk. Egy hettel később szintén együtt buliztunk és kb ugyanez történt. Én úgy érzem, hogy beleszerettem, de ő nem úgy tekint rám, mint lehetséges barátnőre. Azóta szinte minden nap beszélünk és pár napja mondta, hogy barátnője lett. Nagyon rosszul érzem magam. Szerintem ő úgy gondolja, hogy a mi kapcsolatunk amolyan barátság extrákkal. Próbálom elfelejteni, de nem tudok más fiúkra úgy nézni, hogy lehetséges barát, mert nem tudok Tőle elszakadni.
Mit tegyek? Nagyon hiányzik:(
16/L
Szóval csak szopinyali volt....
1.Van barátnőke
2.Másik városban lakik
Megoldás: neked is legyen egy új pasid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!