Nyári munkán megismertem egy srácot, aki meghívott magukhoz bulizni. Nagyon kedves volt, úgyhogy belementem. Vegül nála is aludtam, mert másik városban lakik. Nagyon jól éreztük magunkat. Vigyázott rám és a hangulat is jó volt. Történtek dolgok az éjjel, de másnap elég fura volt és megbeszéltük(az ő kezdeményezésére) hogy akkor csak barátok maradunk. Egy hettel később szintén együtt buliztunk és kb ugyanez történt. Én úgy érzem, hogy beleszerettem, de ő nem úgy tekint rám, mint lehetséges barátnőre. Azóta szinte minden nap beszélünk és pár napja mondta, hogy barátnője lett. Nagyon rosszul érzem magam. Szerintem ő úgy gondolja, hogy a mi kapcsolatunk amolyan barátság extrákkal. Próbálom elfelejteni, de nem tudok más fiúkra úgy nézni, hogy lehetséges barát, mert nem tudok Tőle elszakadni.
Szegény kicsi ribizli.:) Ne sírj aludhatsz még máshol és sz0p6t$# is majd.:)
2014. szept. 12. 00:11
5/14 anonim válasza:
Khm... ri-banc... khm...
2014. szept. 12. 00:12
6/14 anonim válasza:
Tudod, nem akarlak megbántani, de ti lányok, nagyon ritkán tanultok az elhamarkodott dntéseitek kvetkezményeiből. Így jártál, legközelebb már nem követed el ezt - kivéve, ha ribi vagy. :(:(:(
2014. szept. 12. 00:13
7/14 anonim válasza:
Olyasvalakivel szexelsz, akivel nem vagy kapcsolatban - tulajdonképpen mit vártál?
No offense, de meg is érdemelted, ne csinálj felnőtt dolgokat, amíg gyerek vagy.
2014. szept. 12. 00:13
8/14 anonim válasza:
Nálam is aludhatnál. :D
2014. szept. 12. 00:14
9/14 A kérdező kommentje:
Félreértettetek! Nem feküdtem le vele. És egyébként kérlek ne ítéljetek, ő volt az első.
2014. szept. 12. 00:19
10/14 anonim válasza:
velem az a baj h túl hamar belezúgok egy pasiba.Lehet h nálad is ez a baj h tul hamar belezugsz és a rózsaszín felhőtől nem látod a valoságot.Szerintem akkor nézz rá ugy valakire h akarj töle valamit ha őt érdekled amedig nem udvarolnak neked addig ne foglakozz vele, mert sajnos elfogsz bukni és csunya ha lány udvarol.Nekem is volt sokilye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!