Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lepjek túl rajta?

Hogyan lepjek túl rajta?

Figyelt kérdés

Nyári munkán megismertem egy srácot, aki meghívott magukhoz bulizni. Nagyon kedves volt, úgyhogy belementem. Vegül nála is aludtam, mert másik városban lakik. Nagyon jól éreztük magunkat. Vigyázott rám és a hangulat is jó volt. Történtek dolgok az éjjel, de másnap elég fura volt és megbeszéltük(az ő kezdeményezésére) hogy akkor csak barátok maradunk. Egy hettel később szintén együtt buliztunk és kb ugyanez történt. Én úgy érzem, hogy beleszerettem, de ő nem úgy tekint rám, mint lehetséges barátnőre. Azóta szinte minden nap beszélünk és pár napja mondta, hogy barátnője lett. Nagyon rosszul érzem magam. Szerintem ő úgy gondolja, hogy a mi kapcsolatunk amolyan barátság extrákkal. Próbálom elfelejteni, de nem tudok más fiúkra úgy nézni, hogy lehetséges barát, mert nem tudok Tőle elszakadni.

Mit tegyek? Nagyon hiányzik:(

16/L

2014. szept. 12. 00:07
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Dugni jó voltál neki.:D Haha.:D Mit vártál?
2014. szept. 12. 00:09
 2/14 anonim ***** válasza:
Gyere aludj ma itt! Ez a megoldás!
2014. szept. 12. 00:09
 3/14 anonim ***** válasza:
Buta kislány kihasználtak.
2014. szept. 12. 00:10
 4/14 anonim ***** válasza:
60%
Szegény kicsi ribizli.:) Ne sírj aludhatsz még máshol és sz0p6t$# is majd.:)
2014. szept. 12. 00:11
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
Khm... ri-banc... khm...
2014. szept. 12. 00:12
 6/14 anonim ***** válasza:
Tudod, nem akarlak megbántani, de ti lányok, nagyon ritkán tanultok az elhamarkodott dntéseitek kvetkezményeiből. Így jártál, legközelebb már nem követed el ezt - kivéve, ha ribi vagy. :(:(:(
2014. szept. 12. 00:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Olyasvalakivel szexelsz, akivel nem vagy kapcsolatban - tulajdonképpen mit vártál?

No offense, de meg is érdemelted, ne csinálj felnőtt dolgokat, amíg gyerek vagy.

2014. szept. 12. 00:13
 8/14 anonim ***** válasza:
Nálam is aludhatnál. :D
2014. szept. 12. 00:14
 9/14 A kérdező kommentje:
Félreértettetek! Nem feküdtem le vele. És egyébként kérlek ne ítéljetek, ő volt az első.
2014. szept. 12. 00:19
 10/14 anonim ***** válasza:
velem az a baj h túl hamar belezúgok egy pasiba.Lehet h nálad is ez a baj h tul hamar belezugsz és a rózsaszín felhőtől nem látod a valoságot.Szerintem akkor nézz rá ugy valakire h akarj töle valamit ha őt érdekled amedig nem udvarolnak neked addig ne foglakozz vele, mert sajnos elfogsz bukni és csunya ha lány udvarol.Nekem is volt sokilye.
2014. szept. 12. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!