Lányok, örülnétek ha megkapnátok?
Sziasztok csajok, szeretnék valakit meghívni egy csodálatos estére, étteremben, aztán sétálgatva a városban vagy amit szeretnétek. :)
Budapesti fiatal srác vagyok, teljesen normális, jó humorú (de ezt majd megtudjátok) :) , igényesen öltözködöm, stb. Szóval olyan tipikusan soha nem felejtem el randira invitálok egy lányt :))
Írjatok, beszéljünk :)
Na szóval, nincs autóm még :D
Nem megyek le Pécsre, bár ha küldesz nekem képet privátban és beszélünk, akkor lehet, ja és persze szerzek kocsit, az nem akadály, csak nincs sajátom. :))
Az, hogy mennyire vagyok fiatal, nem a 14 éves kiscsajokra hajtok, legyen ennyi elég. :)
Már eleve gáz a randi, ha "vagy amit szeretnétek." :-P
Egy férfi készüljön egy randira programmal és ha a nő mást akar, akkor lehet módosítani.
Elképzelem, hogy megeteted a csajt egy étteremben, aztán kijöttök és megkérdezed, hogy mit akar? És álltok bambán, mert ő várja, hogy te vidd valahova, hogy férfiként legyen kész terved, te meg állsz egyik lábadról a másikra és várod, hogy megmondja a nő, hogy mi legyen :-D :-D
Nem vagy egy randiguru barátom :-P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!