Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Minek örülnétek jobban:...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Minek örülnétek jobban: ha könnyen megkapnátok egy lányt, vagy udvarolnátok neki sokat?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 25. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
könnyen, de ne annyira könnyen, hogy odajön hozzám és azt mondja: " Répázz meg te férfiállat!"
2010. ápr. 25. 15:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Háát, ha sokat kell neki udvarolni meg harcolni azért hogy a tied lehessen akkor biztosan jobban megbecsüli az ember a barátnőjét, ez a változat kicsit izgalmasabb és időbe telik. De ha a végén a miénk lesz akkor megérte a fáradtságot.

De azért szerintem sokkal jobban szereti minden pasi ha nem kell hetekig udvarolni egy lánynak, hogy végre azt mondhassa, hogy igen ő az én barátnőm.

2010. ápr. 25. 15:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Áhhá! Megint csak az a birtoklási vágy... :D
2010. ápr. 25. 15:46
 4/6 anonim ***** válasza:

Én lány vagyok és nekem 3 hónapig udvarolt a barátom, mire összejöttem vele. Amikor elkezdett nekem udvarolni, akkor az egyik közös ismerősünk mondta neki rólam, hogy nehéz eset vagyok és erre ő azt mondta, hogy az jó, mert kihívás. Tehát neki ez tetszett, hogy nem adtam csak úgy oda magam, hanem meg kellett hódítani. Bár mondta, hogy sokszor el volt keseredve, mert úgy érezte, hogy reménytelen a helyzet, de ettől függetlenül tetszett neki. Meg mondta, hogy tudta, hogy nehéz eset leszek, de arra nem számított, hogy ennyire, mert az előző barátnői kb. 2 hét után oda voltak érte, nekem meg több hónap kellett ehhez.

Azóta több mint másfél éve együtt vagyunk és még soha senkivel nem volt ilyen jó a kapcsolatom és egyik barátom sem becsült meg ennyire, mint ő.:)

20/L

2010. ápr. 25. 18:34
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
könnyen..a fsznak van kedve udvarolni-.-ugyan az lesz a végeredmény..és nem kerül annyi cashbe..
2010. ápr. 25. 23:40
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem szeretném elkapkodni,de nem is szeretnék rá 2 évet várni...Amugy 23:41 el egyet értek...
2010. ápr. 28. 15:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!