Lányok ti ennek örülnétek?
Figyelt kérdés
Ismerkedek már egy lánnyal jó ideje sajnos még találkozni nem találkoztunk élőben, de hamarosan itt a születésnapja,, gondoltam mert tudom hol lakik küldök neki egy virágot futárral, és ezzel majd azt is jelezve ha persze kitalálja mert még nem mondtam el neki hogy szeretem. Ti ennek örülnétek?? ennek a virágnak? meg persze az ötletnek?, Után a szerintetek mit fog hozzá szólni?, Ez lenne amúgy a virág, vagy valami ilyesmi:):)) [link]
21/F
2014. aug. 3. 22:37
2/14 anonim válasza:
15ezer??? Én olcsóbban megcsinálom! :D
4/14 anonim válasza:
Virágnak igen, örülnék, bár nekem ez túl giccses......
5/14 A kérdező kommentje:
Listás??::D Milyen listás???:D
2014. aug. 3. 22:41
7/14 anonim válasza:
Örülnék a virágoknak, de ez a csokor (már bocsánat) de borzalmas. Válassz valami szerényebbet :)
8/14 A kérdező kommentje:
Nem pont erre,, gondoltam, csak ezt tettem ki csak valami ilyesmire,, kicsit olcsóbban vagy drágábban:D Köszi az eddigi válaszokat.:)
2014. aug. 3. 22:44
9/14 anonim válasza:
Ez már fanatikusan giccses. Inkább valami szerényebb csokrot küldj neki. Valami hasonlót mint ez.
www.vadrozsavirag.com/index.php?termek_azonosito=31
10/14 Mr. Truth válasza:
ez ugy néz ki mint valami koszorú...
Ha csaj lennék küldenék neked egy mécsest cserébe...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!