Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok ti ennek örülnétek?

Lányok ti ennek örülnétek?

Figyelt kérdés

Ismerkedek már egy lánnyal jó ideje sajnos még találkozni nem találkoztunk élőben, de hamarosan itt a születésnapja,, gondoltam mert tudom hol lakik küldök neki egy virágot futárral, és ezzel majd azt is jelezve ha persze kitalálja mert még nem mondtam el neki hogy szeretem. Ti ennek örülnétek?? ennek a virágnak? meg persze az ötletnek?, Után a szerintetek mit fog hozzá szólni?, Ez lenne amúgy a virág, vagy valami ilyesmi:):)) [link]

21/F

2014. aug. 3. 22:37
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

És mondjuk ez? [link]

Vagy mondjuk [link] egy ilyen? :)

2014. aug. 3. 23:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a tortás nagyooon szép:) De szerintem túl drága:/ válassz inkább valmi csokrot vagy nem tudom de koszorút ne mert engem például temetőre meg különféle megemlékezésekre emlékeztet (mondjuk ez csak az én vélaményem ;) ) Sok sikert :D
2014. aug. 3. 23:08
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszi:):)) Az nem baj, ha drága,, sporoltam rá:D
2014. aug. 3. 23:20
 14/14 anonim válasza:
Temetés lesz itt!
2014. aug. 4. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!