Lányok, örülnétek ha megkapnátok?
Sziasztok csajok, szeretnék valakit meghívni egy csodálatos estére, étteremben, aztán sétálgatva a városban vagy amit szeretnétek. :)
Budapesti fiatal srác vagyok, teljesen normális, jó humorú (de ezt majd megtudjátok) :) , igényesen öltözködöm, stb. Szóval olyan tipikusan soha nem felejtem el randira invitálok egy lányt :))
Írjatok, beszéljünk :)
drága #9es, pontosan leírtad, hogy készülök.... vagy nem :D
Igazság szerint nincs se kedvem, se időm a továbbiakban kommentálni a gyenge hozzászólásokat, egyszerűen nem az én szintem, nem is fogok válaszolni többet, teljesen mindegy, hogy mit írtok/találtok ki.
Akinek felkeltette az érdeklődését az írjon privátban és beszélgetünk, alig vagyok néha ezen az oldalon, szóval nem az én tisztem a gyk-s kommenthuszárkodás, azt megteszik mások.
Szóval még egyszer, aki lát benne fantáziát vagy csak szeretne megismerni, az írjon nyugodtan PRIVÁTBAN.
Sziasztok :)
Valóban nem a Te szinted ... neked ez már sok :-P :-D
De ez már eleve lejött abból, hogy ide egy ilyen kérdést ki kellett tenned :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!