Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mivel tudnék beszélgetést...

Mivel tudnék beszélgetést kezdeni?

Figyelt kérdés
Évfolyamtársammal szeretnék pár szót váltani, ismerkedést elkezdeni. Már elég jól ismerjük egymást 3 éve, ezért nem bemutatkozásra gondoltam. Neten sokat beszélünk, de az egyikünknek sem jelent semmit. Maximum 10 percem ha lenne egy nap, de állandóan a barátnőjével cseveg. Ő azt mondja, ha megkérem a barátnőjét biztos adna szót, de nem tudom, hogy hogyan kellene elkezdeni egy ilyet. Bátorságom van megkérni a barátnőjét, csak nem tudom, hogy mivel kapcsolatban tudnék pár szót váltani. Azért lenne fontos, mert megtudtam, hogy számára csak akkor lehet működő kapcsolat, ha személyesen is tudnánk beszélni. Nekem ez menne, csak elkezdeni nem, mert már nem találok témát. Esetleg a napjáról érdeklődök. Valami más ötlet? Szívesen adok zöldet, ha ezen múlik és köszönöm az értelmes válaszokat.

2014. szept. 9. 23:05
 1/1 anonim válasza:
Beszélj neki az időjárásról és meséld el mit ebédeltél tegnap.
2014. szept. 9. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!