Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem kellett volna beszélgetést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellett volna beszélgetést kezdeni vele? Lehet esélyem?

Figyelt kérdés

Van egy lány egy általánosba mentünk,sose beszéltünk,nem is köszöntünk egymásnak,de anyám és a nővérem is mondja hogy szép lány meg ilyenek,és hogy mondta az anyjának hogy milyen magas vagyok meg ilyenek,ő pedig elmesélte anyámnak nem tudom hogy igaz-e,vagy csak anyám találta ki?

2x láttam eddig a zebra túloldalán délután,nem köszöntünk mert volt még mellette 2 barátnője,és nem mentem el pont mellette,és le is hajtotta a fejét,viszont amikor álltunk akkor nézett..

Ma korábbival jött reggel,mert késnek a buszok,szombati havazás miatt,és álltam már a zebrán az autóbuszállomás után,néztem hátra és ő jött köszöntem neki ő is visszaköszönt,elég halkan,de oda állt mellém,kb. 10 mp-ig csöndbe voltam,és akkor elindultunk a zebrán keresztül,és gondoltam,nem menne mellettem hogy ha nem arra várnék hogy beszéljünk,ezért beszélgetést kezdeményeztem,és beszéltünk kb. 2 percet sétálás közben amikor az egyik kedves osztálytársam,hógolyóval a táskámat megdobta,megfordultam,köszöntem neki,és siettem a lány után,nem fordult vissza,de ő is gyorsan ment én meg majd nem meghaltam a jegen,ezért mindegy.

És 1 perc után jobbra ment én meg egyenesen tovább,de látott még hátulról szerintem,mert úgy jobbra hogy az egyik utca a térre vezet ki,és a tér közepére ment én meg a tér szélén mentem tovább..

Szerintetek esélyes?

Nem állt volna mellém,és nem ment volna át a zebrán mellettem ha nem várt volna arra hogy beszélgetést kezdeményezzek nem?Sose köszöntünk eddig egymásnak,sőt nem is beszéltünk sose.

Nem úgy köszöntem neki,hogy rámnézett,hozzám jött oldalról oldalra néztem köszöntem neki,fb-n ismerősök vagyunk nem akartam bunkó lenni,visszaköszönt halkan,és mellettem állt,megvártuk a zebrát végig mellettem ment,és gondoltam nem leszek bunkó,mert mért menne mellettem?Ezért elkezdtem vele beszélgetni.Nem kellett volna?

2012. dec. 10. 20:16
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem unjátok még, hogy óránként írjátok ki ugyanazon kérdéseket?
2012. dec. 10. 20:18
 2/3 anonim ***** válasza:
ahelyett, hogy ide írogatsz, inkább írtál volna a csajnak...
2012. dec. 10. 20:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Hogy ha normális válaszok érkeznének nem raknám ki újra!
2012. dec. 10. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!