Hogyan kezdjen el ismerkedni egy 23 éves fiú lányokkal kapcsolat céljából? Mi az amivel érdemes kezdeni egy beszélgetést úgy hogy ne legyen lerohanva a lány?
Beismerem, hogy az utóbbi pár évet a gép előtt töltöttem. Nem nagyon mentem sehova bulizni meg ilyenek. Mostanra már dolgozom, eléggé ki is lettem gyúrva, autóm is, lakásom is van, nem is nézek ki rosszul szerintem. Szóval ha nem lennék teljesen tapasztalatlan akkor elég valószínű hogy menne ez nekem, de így teljesen a nulláról kezdve eléggé el vagyok keseredve-e téren. :(
A másik baj pedig hogy eléggé igényes vagyok. Még középiskolában bepróbálkoztam az iskola kb. legszebb csajánál de mint kiderült neki akkor 16 évesen is már 27 éves barátja volt...Elég sokan dolgoznak a munkahelyemen, de ott is csak egy lány van akivel nagyon szívesen összejönnék, de nagyon félek tőle hogyha elszúrom az elejét akkor csengettek az egésznek. Akkor pedig nem tudom mit csinálnék, mert ez így meg nem élet ahogy most van. :S Gondolom sokan azt gondoljátok ,hogy adjam lejjebb az igényeimet, de én egyszerűen nem tudnék egy olyan lánnyal lenni, aki nem tetszik nekem, csak azért hogy legyen valakim. Pedig körülöttem ahogy nézem van pár ilyen pár.
Ja és ha lehet akkor valami építő jellegű tanácsra lenne szükségem, mert az hogy ezt jól elbasztam arra már magamtól is rájöttem.
akkor pedig kösd fel a gatyádat, mert az olyan lányok akire te vágysz előtted már sokféle barátjuk volt, akik tudták a dolgukat.
szóval vagy lejjebbadod az igényeket, vagy ha ez nem megy, öszeszeded a tökeidet.
hol dolgozol egyébként, mi a pontos munkaköröd?
én is mérnoknek tanultam d enem fejeztem be..lehet hogy kellett volna?! :O
amugy, hidd el, ohgy aki szép, annak pasija is volt már nem egy, ezáltal képben van hogy mit vár egy pasitól. te meg ezek alapján sz*rban vagy.
amugy abban egyetértek, hogy olyan nőknek si vna pasija mostanába akik há ffújmáááá.XDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!