Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért esik ennyire nehezemre...

Miért esik ennyire nehezemre rámosolyogni egy lányra?

Figyelt kérdés

Alapból se vagyok valami mosolygós típus, csak ha nevetek akkor mosolygok amúgy állandóan komor fejet vágok, de ez így nem túl előnyös ha szemezek egy lánnyal és csak ilyen búskomor képet vágok, biztosan azt hiszi hogy teljesen közömbös számomra, pedig nem így van.

Igazából nem tetszik magamnak a mosolyom, kicsit fura de így van, meg az önbizalom hiánya.. Megválaszolom magamnak a kérdést:DD de azért írhattok:D 18/f

2014. szept. 9. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

"ha szemezek egy lánnyal és csak ilyen búskomor képet vágok, biztosan azt hiszi hogy teljesen közömbös számomra, pedig nem így van."

Na és? Az, hogy rádnéz egy lány, még nem azt jelenti hogy szemez veled, te fogyaték. Ha szemezne velem egy lány, megmondanám neki, hogy kopjon le. Ha akar valamit, akkor jöjjön oda és mondja meg.

2014. szept. 9. 17:02
 2/3 anonim válasza:

háát, pedig valamit sürgősen csikarj ki magadból! :D

én lány vagyok, és teljesen kiakadok a pasin, aki egyrészt ezerrel fűz, másrészt meg akkor is képtelen mosolyogni, amikor én rámosolygok(pedig nekem se tetszik a mosolyom :D). Ne tudd meg, napokig elb.ssza a kedvemet, hogy most akkor érdeklem-e, vagy csak hülyít... :D

18l

2014. szept. 9. 17:03
 3/3 A kérdező kommentje:
#1 inkább tartottad volna meg magadnak a véleményed te "fogyaték", ki mondta hogy csak rám néz? De nem ezen van amúgy sem a lényeg, te elkeseredett nőgyűlölő huszonéves szűz:D
2014. szept. 9. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!