Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ma megpróbáltam rámosolyogni...

Ma megpróbáltam rámosolyogni egy lányra. Nem sikerült, miért?

Figyelt kérdés

Régen sokszor odamentem a lányokhoz is buszon itt-ott, de a sok elutasítás után már nem merek. És mosolyogni sem tudok.. félig megválaszoltam a kérdésem de vélemény jöhet.:D

Minden nap kitűzöm célnak, hogy csak 1 lányra rámosolyogok de sosem sikerül..:(

19f

2013. nov. 29. 14:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Miért nem sikerül?!Mi az a dolog?Nem találkozol csajjal?
2013. nov. 29. 14:27
 2/12 anonim ***** válasza:
szedd össze magad és menj oda, mosolyogj rá a lányokra. Ha felénk se nézel honnan tudnánk h mi van? Szerintem a legtöbben visszamosolyognának hidd el :)
2013. nov. 29. 14:28
 3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy visszamosolyognak.. De már nem egyszerű.:D
2013. nov. 29. 14:29
 4/12 anonim ***** válasza:
miért nem egyszerű? :) (2-es)
2013. nov. 29. 14:30
 5/12 anonim ***** válasza:
2013. nov. 29. 14:32
 6/12 anonim válasza:

Nagyon sok 'elkorcsult' lány van a mi korunkban akik ezt valamiért alapértelmezetten 'gáznak' tartják, gondolom ez is motoszkál benned kicsit, plusz elfogyott az önbizalom, gondolom én. :)

Neked legalább korábban volt, nekem sosem, én is azon dolgozok most, hogy kicsit több legyen. Ha rájövök a tuti receptre akkor mindenképp szólok, de ha valaki más tudja az se tartsa vissza! :)

2013. nov. 29. 14:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát pár éve nem volt ilyen gondom.. De utána mindenki elutasított, vagy inkább mással beszélt de volt olyan is, hogy próbáltam kezdeményezni és a csaj vissza sem szólt. Ezek miatt nehéz kezdeményezni..
2013. nov. 29. 14:34
 8/12 anonim ***** válasza:
minden lánynak legyezgeti az önbizalmát ha odamennek vagy rájuk mosolyognak. legfeljebb nemet mond mi veszteni valód van?
2013. nov. 29. 14:37
 9/12 A kérdező kommentje:
Hát pont ez az.. Elvileg nincs vesztenivalóm. Gyakorlatilag sajnos van ha te is belegondoltok..
2013. nov. 29. 14:39
 10/12 anonim ***** válasza:

xDDDD

miért nem sikerült?-mert félsz tőlük..

pedig nincs mit vesztened..én pl naponta több csajra rámosolygok és mindig örülnek neki*-*

2013. dec. 17. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!