Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor megpróbáltam megcsókolni, miért húzta el a fejét?
Figyelt kérdés
Nemrég találkoztunk, és több mint 1 hónapos kapcsolatban vagyunk, még is mikor meg próbáltam megcsókolni, akkor el húzta a fejét
15/L-13/F
2013. aug. 17. 15:32
1/8 anonim válasza:
Ha a srác húzta el az azt jelenti h tapasztalatlan :D v csk játszik kicsit.
2/8 A kérdező kommentje:
Igen a fiú húzta el a fejét
2013. aug. 17. 15:35
3/8 A kérdező kommentje:
Meg kérdeztem tőle miért húzta el a fejét, azt mondta hogy még életében 1-szer csókolózott csak, és úgy gondolja hogy én vagyok neki az igazi, csak nem akarta el rontani ezzel.
15/L
2013. aug. 17. 15:36
4/8 anonim válasza:
Hát akkor tudod, hogy miért húzza el? Nem?
5/8 anonim válasza:
Akkor megindokolta... olvasd vissza az utóbbi soraidat.
6/8 anonim válasza:
Csókolj engem, én tuti ne húztam volna el a fejem!;) Minek foglalkozol egyáltalán kisfiúkkal?!:P
7/8 A kérdező kommentje:
Lehet hogy kisfiú, de szeretem, és téged minek csókolnálak meg azt se tudom ki a f*x vagy, szoval, nem, és így ne is próbálj meg csajozni!!
2013. aug. 18. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!