Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan felejtsek? Vagy mit tegyek már mindent megpróbáltam elfeledni!
Figyelt kérdés
Kb 4 hónapja szakítottam a párommal aki életem nagy szerelmét jelentette... 3 évet voltunk egyjütt ebből 1 évet egy háztartásban! Részemről a kapcsolat működött, én szerelmes voltam/vagyok... És annyira rossz h nem tudom kiverni a fejemből. Azt mondták idővel fakul a rossz érzés de nem... Folyamatosan a fejemben jár vajon mit csinálhat, kivel lehet... Felkerestem pszichológust is de nem jobb. Regisztráltam társkeresőre is h hátha az feledtwti velem a fájdalmat de ez sem sikerült. És mostanság többet is sírok mint eleint... Hiányzik és vissza szeretném kapni, vagy legalábbis elfeledni... Mindenki segítségét köszönöm és remélem megérti a letargikus állapotom... 26 éves vagyok és lány2013. máj. 28. 23:39
1/9 anonim válasza:
Figyelj! Én megértelek! 2 hónapja hagyott el a vőlegyem, 8 év után. Szinte végig együtt is éltünk. 1 hónapig szinte élő halott voltam, nem ettem, stb. Aztán rájöttem, hogy ez így nem mehet! Ne vesztegesd az időd! Értékes ember vagy egyedül is! Valósítsd meg önmagad! Most lehetsz az a NŐ! aki mindig szerettél volna. Új ruhák, sport és sport! Pozitív gondolkodás, csak vidám zenék, minden emlék eltakarítása, néhányat közülük erővel semmisíts meg. :-) És mosolyogj! Mindig! Előbb-utóbb rajtad marad a mosoly! Vegyél észre olyan fiúkat, akik totál mások, mint a volt barátod! És higgy MAGADBAN! Ki szeressen, ha mèg Te sem szereted Magad??? 27N
2/9 anonim válasza:
Drum and Bass, 2Pac, & blunts....
3/9 anonim válasza:
#1 Ez úgy hangzik mint egy mexikói sorozat és egy wsteleshop reklám keveréke.
4/9 anonim válasza:
3. Fogadjunk, hogy Te nem éltél át olyat, mint én.... Majd akkor ítéld meg, amit írtam. De várj, Ne! Nem kívánok ilyet SENKINEK!!!!!! Az esküvőnk előtt 1 hónappal lett vége. Az életem maga egy szappanopera!!!! Ebben igazad van :-)
5/9 anonim válasza:
Miért szakitottál ha szeretted és részedről müködött is?
6/9 anonim válasza:
Kérdező! Az időd ketyeg...elmegy az életed és előbb utóbb meg fogsz halni. A történteken nem tudsz ugyan változtatni, de eldöntheted, hogyan folytatod a további életedet. Mit csinálsz ez után? Gondolkozz racionálisan és ne próbálkozz most párkapcsolattal! Én két év után döbbentem rá, hogy nem dolgoztam fel még egy korábbi szakításomat és akkor jöttem rá, hogy a sikertelnségeimnek ez volt a fő oka. Miután ezt kimondtam magamnak és elkezdtem elfogadni a helyzetet 3 hétre rá rendbejött az életem és most újra kezdem boldognak érezni magam.
Nincs idő a sufniba dobni a problémákat! Még mindig élsz!
7/9 anonim válasza:
Előttem lévő kommentelőnek: szakadtam az első mondatodon xdddd ide ir a kerdezo segitsegert, te meg ilyet szolsz: Meg fogsz halni xdddd hát te nagy forma lehetsz :DDDD
8/9 A kérdező kommentje:
#5 nem én szakítottam... Én szeretem...
2013. máj. 31. 10:09
9/9 A kérdező kommentje:
Tudom h az idő telik, és azt is h meghalok előbb utóbb. De teljesen leterhel és gondolkodni sem tudok
2013. máj. 31. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!