Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kéne a férjem tudtára hozni finoman, hogy a sok cigiizéstől már megcsókolni sincs kedvem?
Sajnos már nagyon régóta dohányzik. Mára már odáig jutottunk, hogy hiába mos fogat, meg öblöget szájvízzel rossz a szájszaga, egyfolytában érzem a cigi okozta nagyon kellemetlen szájszagát...Intim helyzetbe egyszerűen már nincs kedvem csókolózni vele, de a hétköznapokban is egyre jobban zavar mikor beszél hozzám, vagy épp alvás közben ahogy rám szuszog. Mondtam már neki ezt finoman, de mikor a cigiről van szó, süket fülekre találok. Arról nem is beszélve, hogy az egészségéért is egyre jobban aggódom, és az a havi 20-25 ezer ft is másra kéne nagyon...
Nekem viszont egyre kiábrándítóbb, és kellemetlenebb ez, mit és hogy kéne neki mondanom, hogy változtasson valamit?
ez már nem is fog megváltozni bele van ivódva,
mikor összekerültetek is cigizett, így ezért nem fogja érteni, hogy most mit akarsz
már nem is fog leszokni, nem bír N
Igen, ettől félek én is... volt már pár vitánk, amikor próbáltam meggyőzni a cigiről, de akkor még "csak" az egészségéről, és a pénzről volt szó...
De ez tényleg kezdi rányomni a bélyeget az intim együttléteinkre se. Én szerettem vele csókolózni, előjáték közben, de most már inkább úgy vagyok vele, hogy hagyjuk az előjátékot, és kezdjük a lényeggel...És mikor közben is rám szuszog...akkor is már azt várom, hogy inkább legyen vége, vagy váltsunk pózt mert nem bírom...:(
Vagy te szívsz, vagy én. Választhatsz drágám, cigi vagy szakszi.
Bagós nővel sose! Nálam ez alap.
Ne finomkodj, egyszerűen mondd meg neki. Esetleg nyomatékosítsd azzal, hogy kiköltözöl a kanapéra aludni, mert nem bírod a szájszagát.
Lehet, hogy megbántódik, de legalább tiszta helyzetet teremtesz.
miért jöttél vele össze ha dohányzik és ez téged zavar?
sem én sem a férjem nem dohányzunk....
mi alapból sose jöttünk volna össze egymással hosszútávra úgy hogy a másik dohányzik.... a férjem max esélyt adott volna hogy leszokjak és viszont de ennyi. hosszabb távon mindkettőnknél kizáró tényező volt a dohányzás.
volt régebben olyan pasim rövid ideig aki leszokott, aztán mikor összejöttünk megint rágyújtott... undorító....nem is voltunk sokáig együtt...
nem hiszem hogy változni fog a helyzet. ha nem tudod szavakkal meggyőzni, gondolom lemondasz a házaséletről. csak feltűnik neki, és észbe kap, hogy el fog veszíteni. de ha a cigi fontosabb neki mint hogy együtt legyetek az már régen rossz.....
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!