Lányok, ha titeket a buszon leszólítana egy srác, aki választékosan beszél, és kedves, akkor megadnátok neki a számotokat?
Nekem imponál a választékos beszéd(az ember ezt nem tudja erőltetni, ha van szókincse akkor használja, ennyi), viszont csak úgy nem adnám oda a számomat, más lenne a helyzet, ha előtte párszor dumálnánk.
Dolog amit sose tegyél(tegyetek): ha láttok egy lányt ne nyomozzátok ki a nevét és ne írjatok rá a facebookon, hogy "szia, egy buszon szoktunk utazni, nincs kedved ismerkedni", ugyan is nem sok jót érhet el vele az ember.
Az volt a kérdés, hogy megadnám-e a számom, válaszoltam, hogy nem, miért kell lepontozni? -_-
Egyébként, hogy a kérdésre válaszoljak: ha sokszor látod a buszon, akkor többször odamehetsz hozzá beszélgetni, köszönni, kérdezni vmit stb. Így valamennyire "ismerni" fog legalább..de egy egy rövid pár mondatos beszélgetés után én tuti nem adnám meg a számom.
Mi olyan furcsa ezen? Biztos sok főzőműsort nézett az alak, vagy csak simán szeret választékosan fogalmazni. Anyám és a barátja is szoktak így beszélni. Attól még mert a te ismerőseid prolik, máshol ez nem valami extrém dolog, a választékos beszéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!