Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?
szia!
Te vagy az a hozzászóló,aki egy középsuliba járt vele?Vagy egy másik hozzászóló? :)
Honnan ismered a séfet?(persze,csak ha el szeretnéd árulni...)
Igen,láttam a fülest a fülükben...sejtettem,hogy megmondják nekik mi a dolguk..igaz én nem ismerem a séfet,de szerintem is jó embernek látszik a magánéletben..biztosan segítőkész stb...
Értem.És régen dolgoztál vele együtt?Gondolom itt Magyarországon.
Szerintem biztosan te sem tudod megmondani,hogy milyen hónapban született,csillagjegy.Mindenki azt akarja kideríteni,de még google sem dobja ki.
Én személy szerint Kálmánnak szurkoltam.Nem szerettem Rozinát.Azt gondoltam, a séf nagyon Rozina párti..Lehet tévedtem.Az nyert,akinek kellett :))Lesz 2. széria is.Remélem a zsűri marad ugyanez :)
Pedig tényleg a születési hónapjára/horoszkópjára kíváncsi mindenki.Ja meg h van-é barátnője.Jó,mondjuk a barinős rész tényleg a magánszférája.. :)
Viszont ha tényleg kiderítenéd a szüli-i dátumát amikor módodban áll,azt nagyon megköszönném :)))
Imádom! A szeme, a hangja, ahogy néz... Olvadozok a tv előtt (most már a monitor előtt)...
Ezt is most néztem meg, még nem is láttam, hát ettől már tényleg nem bírtam tovább, annyira cuki, ahogy odaszalad és segít neki. Ahhh... Beleképzelem magam a helyébe, bárcsak hozzám rohanna oda és aggódna értem!!! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!