Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?
Sziasztok! Hát,szó-szó igen vonzó férfi a séf úr...és még tehetséges is!! Szerintem tök mindegy hól él,kivel él,van-e felesége esetleg családja....
Millió helyes férfi él rajta kívül,akik elérhetőbbek..
Ki tudja,attól még hogy valaki küllemre helyes,lehet hogy egy kiállhatatlan természetű ember....
Milyen érdekes,egy egyszerű séf,nem filmsztár és mert csak helyes pasi mennyi rajongót gyűjtött be....
De egy jó ötlet: lehet még jelentkezni a műsorba!!!!!!
Egyébként jó műsor,én is nézem...és nem csak a séf úr miatt!! Szerintem több száz vagy millió nőnek lehet zsánere..
felvételről megy a műsor, tehát nem tudtak menet közben koncepciót váltani, ezt így gondolták lenyomni a torkunkon, akár bejön nekünk, akár nem, ez van...
az elején nekem nagyon bejött, főleg a séf! de azóta kiábrándultam belőle, amikor láttam, hogy megtapsolja (azaz elismeri) a wossalalánya gyomorforgató akcióját, ahol nem elég hogy hihetetlen előnyhöz jutott, direkt megszívatta a versenyző társait - a szememben ez már túlment a tolerálható határán, ezt a fajta sportszerűtlenséget én mélységesen elítélem, és azt is, aki ezt még értékeli is!
azóta megcsappant a lelkesedésem a séfi iránt, és amióta egyre nyilvánvalóbbá vált az is, hogy a műsor egy adott koncepció mentén halad előre, miszerint mindegy mi történik, a wossalalánynak minden körülmények között győztesként kell kikerülnie a végére - nos, aki ehhez az arcát adja, annak az én szememben se gerince, se szakmai hitelessége nincs többé, és ez illúzióromboló... tehát hiába helyes, mutatós, lenyűgözően tehetséges pasi, ha gerince nincsen, számomra az nem vonzó, cseppet sem. :/
(bocs lányok, hogy leírtam a véleményem, de így gondolom, és szerettem volna hangot adni itt is a csalódottságomnak; és ha ezért jönnek majd a piros kezek..... hát jöjjenek, nem akarok képmutató lenni, vállalom a véleményem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!