Az rtl-en futó konyha főnök című sorozatból, Bernáth József az-az a séfről tudsz többet mint a google?
Nekem is iszonyatosan bejön. Ahhh de jó lenne vele találkozni :)
Ha tényleg heteró akkor meg jó lehet a barátnőjének.
Én is csatlakoznék ilyen fb csoporthoz! :)
Kapcsolatban élek, de amikor a párommal nézem a műsort, sajnos se látok se hallok ha a séfurat mutatják :D
Szerintem már lebuktam, de mind1 is:), csak gondoltam ezt is megosztom veletek.
Azt sem lehet tudni, merre van ennek a konyhafőnöknek a stúdiója? Arra 100% hogy járkál :) Egy randit én is végigülnék azért vele! Pacsi lányok!:))
Hát annyi fb Bernáth József van,hogy szerintem nem lehet tudni,melyik az igazi,lehet egyik sem.. :(Én ebből gondolom hogy az anyukája nem él már:
Csúcsétterem ide, Michelin-csillag oda, mindig is arról álmodozott, hogy úgy főzzön, mint édesanyja. Neki ugyanis olyan széles volt a repertoárja, hogy a család egy hónapban kétszer nem evett ugyanazt. A négy fivér egész gyerekkorában azt hallgatta: ha nem leszek, éhen haltok. Hogy a mama halála ilyen hamar és váratlanul megtörténik, azt lázálmukban sem gondolták.:((
Őszintén megvallom,én sosem csináltam még FB csoportot.Azt sem tudom mennyire jó ötlet ez..csak láttam hogy ilyen-olyan személyekről vannak és lehet csatlakozni,beszélgetni stb..lehet bemenne olyan is oda,aki ismeri valahonnan...a másik hüle ötletem még Zé-t meg lehet találni FB és neki írni privit,hogy nem-e tudja hol lehet megtalálni/ elérni stb Bernáthot..mien "ürüggyel".de lehet nem árulná el...:Slehet különben,hülyeségeket írok.. :(hát vakságot nem fogadott az sem,aki párkapcsolatban él :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!