Hogy tudnák becsajozni?
Házibuliba megyek és van egy csomó csaj akit nem ismerek annyira mindenki inni fog igy talán könnyeb becsajozni.Csak az a baj ott én leszek a legfiatalabb 13 évesen.Alakom is jó szerintem
Ja és nem kell a duma hogy én a te korodban kakaót ittam és mesét néztem.
Te leszel a legfiatalabb? Hát... sok sikert, bár csajt felszedni így nem fogsz. Egy 16 éves lány (mert gondolom ennyiidősek lesznek a buliban) nem fog veled összejönni. Még pisis vagy hozzájuk. Tudom, mert 13 évesen hívott meg engem is a 17 éves haverom buliba. Elég sz*ar volt, mert én voltam ott a legfiatalabb. Csak 2-en voltunk 13 évesek. Csajok nem foglaljoztak velünk. Hiába kommunikáltunk velük (pisisnek tartottak). Menj el, mert újdonság lessz, de sok jóra ne számíts.
16/F :)
Egyébként, ha csajozni akarsz házibuliban. Meglátsz valakit szemeztek és odamész. Vagy haveroddal maradsz és ő hozni fogja a lányokat. Esetleg mondod haverodnak, hogy mutasson be neki. De figyelmeztetlek, jóra ne számíts. Sok sikert! :)
#6:
Na! Most már fiú is jó lenne csaj helyett? :-P ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!