Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet gyorsan, egyszerű...

Sándorjános kérdése:

Hogyan lehet gyorsan, egyszerűen becsajozni?

Figyelt kérdés

19/F

Kőkeményen szűz vagyok még, mert mindenféle jólszituált, meg kedves csajra nyomultam eddig. Mindbe beleszerettem, időt szántam rájuk, elhívtam őket ide-oda, volt amelyiket gyakran el is kísértem hazafelé menet, de amíg mindre egy hónapot, félévet áldoztam, addig eggyel se tudtam összejönni... valahol biztosan mindíg elrontom, ha elhívtam őket valahová mondjuk 2-3 hét ismeretség távlatban, akkor sose jelentek meg, pedig szerintem az nem túl hosszú idő... rájöttem, hogy nem szabad a dolgokat elnyújtani, mert baráti-zóna lesz belőle, de se így, se úgy nem jön össze. Szóval az érdekel, hogyha már rövid idő alatt is be lehet csajozni, azt hogyan? Próbálkoztam már diszkókban, rock-kocsmákban, de ott se működik a kémia, pár szó után leráznának, de még ha nem is, másnap nem szívesen vennék fel velem a kapcsolatot, azon az este meg valahogy velem pont nem jönnének össze egy "egyéjszakás kalandra"... pedig nem egy kortársamnak sikerült már.

Ötleteket, trükköket várok! előre is köszi!

https://www.youtube.com/watch?v=5TZe5JUFoZQ

2014. febr. 23. 18:57
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Nekem is hasonlóan nem jött be a lassú víz partot most módszer, ahogy semmilyen más módszer sem. Én rettenetesen ocsmány vagyok, szóval ha te sem vagy jóképű, izmos és magas, akkor ne nagyon reménykedj abban, hogy van könnyű módszer.
2014. febr. 23. 19:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Jól kell kinézni vagy gazdagnak kell lenni.
2014. febr. 23. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:

Szerintem jól nézek ki (Teljesen átlagos az arcom, nincsenek kiütéseim, májfoltok semmi. 184 cm magas vagyok 73 kiló egy kevés izmom is van) és még tanulok, szóval pénzem egyelőre a zsebpénz, meg amit a suli mellett össze tudok gürizni az elkészített termékeimből, viszont a családom a magyar átlaghoz mérten jó körülmények közt él. Jogsim van már, kocsim még nincs.

Azért egy beszélgetés közben szerintem nemigen van lány, akit ez konkrétan érdekelne. Vagy akkor meséljek ilyesmiket, amikor az életemről, ilyesmikről kérdez?

2014. febr. 23. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A gazdagság ilyenkor ott kezdődik, h Merci- vagy BMW-kulcsot pörgetsz és húszezressel fizetsz. Amúgy valószínű, h az arcod nem tetszik a lányoknak.
2014. febr. 23. 19:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Próbálj meg egyszerű témákat feldobni nekik. És... ahogyan csak tudsz, utalj némi szexre. Ne olyan tabutémákat fitogtass neki, csak érzékeltesd vele, hogy ez a dolog az élet egyik alap dolga. Talán ő is elkezd rólad morfondírozni, és akár kapcsolatba is bonyolódhatsz :D

Nem tuti tipp, csak próbáld meg, nem veszíthetsz :D

2014. febr. 23. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!