Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért mindenki itt akar...

Miért mindenki itt akar becsajozni?

Figyelt kérdés

Warning: Általánosítás

Mindegy, hogy mivel kapcsolatban írok ki kérdést, vagy válaszolok, mindig akad olyan, aki képet akar, holott köze sincs a témához.

Beszélgetős kérdéseket már elvből nem írok, ki mert mikor kikötöm, hogy kortól, nemtől függetlenül, csak barátkozni szeretnék, azonnal jön egy-két randiajánlat, holott az estek nagy részében azt sem tudják, hány éves vagyok, nem hogy hol lakom, és hogy nézek ki.

Ha pedig elutasítom, arra hivatkozva, hogy van barátom, elkezdenek bunkón válaszolni, és megkapom, hogy akkor mit keresek itt.

Miért is jó ez?

2014. júl. 1. 00:58
 1/7 anonim ***** válasza:
nah látod ez egy jó kérdés
2014. júl. 1. 01:00
 2/7 anonim ***** válasza:

A beszélgetős kérdések tök fölöslegesek.

Szia. Hogy vagy ?

Köszi jól. Te ?

Én is.

és itt kb le is zárulnak.

2014. júl. 1. 01:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Itt rengeteg a kanos, 30+ eves szuz, akik mar mindent megdugtak az eletukben, kiveve a lanyokat. Ezt ugy kepzeld el mintha besetalnal 100 tengeresz koze akik 1 eve nem lattak lanyt, na itt is ez a helyzet :D
2014. júl. 1. 01:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Mert olcsóbb itt szavakkal hülyíteni a lányokat mint egy bárban drága piákat venni nekik XD

Bocs de ezt nem tudtam kihagyni :D

De megpróbálok neked érdemben is válaszolni. Itt nem kell a szemükbe nézni és nem gyulladnak be. Vagy azt hiszik ide csak olyan lányok járnak akik annyira elvannak keseredve hogy sima ügy lefektetni őket. Ezekre tudok tippelni így első körben. \:-

2014. júl. 1. 01:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Persze van egyéb beszélgetés is.

- Szia, hogy vagy? :)

- Szia, szarul :(

- Az baj :(

Úgy vettem észre, hogy szándékosan beszélgetést, ismerkedést kezdeményezve nagyjából halálra van ítélve az egész.

Ha csak úgy rá írsz valakire egy válaszával kapcsolatban, például mert nem értesz vele egyet akkor valóban lehet több is a dologból.

Persze annak amit te írsz megint nincs értelme de nem állíthatod, hogy legalább nem próbálkoznak.

2014. júl. 1. 01:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Azért számít a korod. Mégha csak barátkozni is akarsz! Én nem azért szoktam megkérdezni, hogy hány éves a csaj aki beszélgetni akar mert fú de dughatnékom van, csak korombeli legyen mert elég kellemetlen 20 évesen egy 12, vagy egy 40+os nővel beszélgetni!
2014. júl. 1. 01:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy Magyarország összes férfija? Azaz kb 3-4 millió ember?
2014. júl. 1. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!