Ha tetszettem egy srácnak, rövid hajjal már nem érdeklem?
Hát, köszi a válaszokat :) Különösen annak, aki szerint "undorítóan nézhetek ki".
Lehet, hogy így kiábrándult belőlem, azt sajnálni fogom, mivel egy nagyon kedves srácról van szó, de inkább most derüljön ki, hogy egy hajváltoztatás után már nem érdeklem.
Nekem így tetszik, jobban érzem magam, szerintem igenis lehet attól valaki nőies, hogy nincs hosszú haja.
Én szememben is elástad volna magad, úgymond.
Egyszerre vagyok ilyenkor ideges és érthetetlen, ha egy jó nő levágja a szép hosszú haját.
Nekem pár centis hajú nő nem kell, lehet ezért utálni.
Ne is foglalkozz a rosszakarókkal. Ha neked igy volt jó,max. majd meg nől és kész.. én is azt várom. nekem már régóta félhosszú,kicsit lejjebb ár a vállalnál,én szeretnék hosszu hajat,használok is néha ricinus olajat.
Egyébként hány ées vagy h törödsz ilyenekkel? Ne aggódj,majd lesz akinek igy tetszel,mert kedves a mosolyod,és nevettek egymás viccein,jól érzitek magatokat egymással. ez a fiu meg majd megnyugszik vagy hagyd békén. ha találsz egy megfelelő partnert majd nem az számit h milyen hosszú/vagy rövid a hajad,a megfelelő partner mellett,minden rosszat elfelejtesz.. de erre majd az évek során rájössz,,meg tapasztalatból..
"szerintem igenis lehet attól valaki nőies, hogy nincs hosszú haja."
Kismillió nőnek nincs hosszú haja.De egy bizonyos intervallumon kívül már nem nőies a haj.Ilyen az 5 centi, meg a térd alá érő is.Nem a rövidség a probléma, hanem annak a mértéke.
De addig minden rendben, amíg te jól érzed magad így.
Nem bizony.
Hogy tehet ilyet egy nő,a nő hosszú hajjal nő és kész,nálam minimum hátközépig kell érjen hogy felfigyeljek a lányra,az alatt nálam nem oké,nem indít be.
Viseld a következményeit,láttam most Szabó Zsófit,kevesebb undorító nőt láttam mint rövid hajjal gusztustalan moslék lett mint egy férfi,ilyeneket bottal se piszkálja meg egy FÉRFI általában.
Nem akarlak bántani,de ezt elrontottad,ez olyan,hogy egy pasi szép izmos testét elhízlalja,hát milyen undorító lesz,nekem volt sajnos ez is izmos de zsíros voltam egy gusztustalan jószág,és kapcsoltam mert a nők le se köptek,most meg lediétázva,érdekes szájnyalogatás.
Hidd el a külső a legfontosabb egy pasinál,főleg ha kalibrált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!