Ha tetszettem egy srácnak, rövid hajjal már nem érdeklem?
az meglehet h utánna ink fiúkat választja, de reméljük nem.
én biztos h nem szeretem a rövid hajú nőket
//23f
Könnyen lehet. A rövid haj fiús, azonkívül nem lehet így megjelenni egy lánnyal, cikivé válik, akármit csinál magával, akárhogy öltözik fel, nem lesz csinos.
A haj a legnőiesebb kellék egy nőn. Nem a mellektől lesz nő egy nő, vagy a körmétől, a sminktől, hanem a hajától!
Ez egy látványelem, a legfontosabb méghozzá, ez épp olyan vágyromboló, minthogy én nőként sem vonzódnék többé egy olyan fiúhoz, akinek hosszú a haja, vagy hízott 30 kilót, vagy kitetováltatta magát, holott a korábbi normális külsejével lehet, hogy tetszett.
Ha drasztikusan megváltoztatjuk a külsőnket, azzal már nem ugyanazok az emberek vagyunk, látványra sem, meg belsőre sem.
Nem az a baj, hogy röviden szereted a hajadat, hanem az, hogy 5 centi hosszú.Ezt a mai társadalom nem nevezi nőiesnek és ebből fakad a probléma.
Szerintem ne keress felelőst, mert egyikőtök sem hibázott, csak számíts arra, hogy a többi ember is hasonlóan reagál az ilyenekre.
Ha egy ilyen változás után már nem tetszel neki, akkor valószínűleg nem fogtad meg igazán az embert.
Egyébként meg rengeteg nő van, akinek szerintem jobban áll a rövid haj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!