Lehet, hogy tetszettem neki?
Figyelt kérdés
Éppen a HÉV-en ültem, mikor a tőlem pár méterre lévő lányt kiszúrtam, hogy eléggé láthatóan figyel. Mikor odanéztem vagy elkezdte a haját birizgálni, vagy a telefonjára nézett, de ha a szemem sarkából néztem, engem nézett. Volt, hogy egy kis ideig tartottuk a szemkontaktust,de akkor úgy tényleg telibe a szemembe nézett, aztán leszálltam. Lehet tetszettem neki? Mert azért megértem, ha nézett rajtam valamit. Pl. pulcsit, hajat, szemem , bármit. De azért azt senki nem nézi ennyit, ilyen erőteljesen.2014. szept. 3. 11:25
1/11 anonim válasza:
H6-al jársz? barna hajú volt a lány?
szerintem tetszettél neki, mi tartott vissza a kezdeményezéstől? :)
2/11 anonim válasza:
Talán az tartotta vissza, hogy csak mert tetszik egy lánynak, még nem törvényszerű, hogy le kell szólítania. :)
3/11 anonim válasza:
nem törvényszerű...de ha már foglalkoztatja a kérdés akkor tőle is megkérdezhette volna :P
4/11 anonim válasza:
Egy pókszázlábú volt a fejeden, nyugi :D
6/11 A kérdező kommentje:
H6-al jársz? barna hajú volt a lány?
szerintem tetszettél neki, mi tartott vissza a kezdeményezéstől? :)
Barna hajú volt. De nem a H6 vonalon. Asszem az a ráckevei HÉV. Ez a Szentendrein történt. (pomázi vagyok.)
2014. szept. 3. 12:03
7/11 A kérdező kommentje:
Igazság szerint nem láttam sok esélyt, akkor ezen nem gondolkoztam, hogy tetszhetek neki. Meg amúgyis , eléggé magam alatt voltam, mentem meginni valamit a haverokkal miatta.
2014. szept. 3. 12:05
8/11 A kérdező kommentje:
*Mármint amiatt, mert eléggé rossz hangulatom volt pár dolog miatt.
2014. szept. 3. 12:05
9/11 anonim válasza:
hát lehet az ő társasága többet segített volna :) mondjuk nem tudom mi volt a gondod, meg, hogy van e valakid, de ha szabad vagy lehet az ő társasága sokat segített volna :) egy ölelés többet ér szerintem mint a pia :) szóval ha újra látod és küld jeleket (és nincs senkid és tetszik) akkor nyugodtan kezdeményezz :)
10/11 A kérdező kommentje:
Igazság szerint egy évig egy suliba jártunk. Idősebb nálam. Hogy leérettségizett e, azt nem tudom. De egy suliba jártunk, az fix. Többször láttam, csak nem tudom a nevét. De ha látnám felismerném.:)
2014. szept. 3. 12:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!