Ti bírnátok egy ilyen csajt, mint én!? Több, lent.
Figyelt kérdés
Nagyon durván fiús a személyiségem. Gamer vagyok, quadoztam, imádom, imádom, és kimondhatatlanul megszállottja vagyok a sci-fi és akció filmeknek, imádom a horrort, imádom a motorokat, megőrülök a fekete cuccokért, rocker vagyok, kiskoromban már Call Od Dutyztam, autókat gyűjtöttem. Utálom a szoknyát, a magassarkút, ha fizetnének se venném fel. Rühellem a rőzsaszínt és a pirosat, a tini p.csákat, és kimonhdtatlanul utálom a One Directiont és hasonlókat. +, elég magas vagyok. Ja, hozzáteszem, nem csípem a vígjátékokat, és szeretem a focit.
Néha elgondolkodok magamon, hogy... WHAT THE F*CK?
2014. szept. 4. 16:39
12/16 anonim válasza:
Ahj meg egy ilyen lany. Azt hiszed ettol meno vagy? Hat bazira nem. Szerintem csunya is vagy. Gyk-n beallitod magadat ilyennek, kozben meg tutira mas vagy. Sok ilyen lanyba botlottam. A baratnom ilyen, de te meg eroltetett vagy
13/16 anonim válasza:
Nálam igen jó lennél, de a korkülönbség miatt csak barátságra. Persze extrákkal ;) . Szerintem jó fej lehetsz. Üdv!
14/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne ilyen, amilyennek mondja magát? Én már kinőttem a tinikorból, mégis fiús vagyok, focit nézek, pókerezek, horgászom, sörözöm, most ezt nem értem, miért nem lehet elhinni, hogy ő is olyan, amilyennek leírta?
15/16 A kérdező kommentje:
Tudom bizonyítani képekkel, de felesleges egy idegennek megfelelnem.
2014. szept. 4. 20:29
16/16 anonim válasza:
én kifejezetten kedvelem a megjelenésre, érdeklődésre és mentalitásra fiús csajokat, de amit leírtál az nekem már egy kicsit túlzásnak tűnik. egy nő azért legalább néha tudjon nőiesen is öltözködni és viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!